Raben logo
Raben Group Európai csapata your-partner-in-logistics

Transport en Logistiek

Met de ideale partner staat u nooit stil

Onze logistieke diensten

Totaaloplossing voor uw transport en logistiek

Een centrum van complete logistieke diensten. Onze oplossingen zijn afgestemd op uw specifieke behoeften: van de kleinste zendingen tot groot vrachtvervoer, van korte, binnenlandse afstanden tot bestemmingen over de hele wereld. Wij kiezen altijd voor de meest tijdsefficiënte en kosteneffectieve oplossingen. Het aanbod van onze logistieke diensten omvat nationaal en internationaal transport, contractlogistiek, zee- en luchttransport, intermodaal transport en LTL/FTL-transport.

Een toegewijd team van specialisten voor elk onderdeel binnen de logistiek

  •     Innovatieve contractlogistiek oplossingen
  •     Een uitgebreid nationaal en internationaal transportnetwerk
  •     Jarenlange ervaring in logistieke dienstverlening voor veeleisende producten, inclusief gecontroleerde temperatuurlogistiek voor levensmiddelen
  •     Moderne IT-oplossingen
Op zoek naar een
goede prijs?
Neem contact
europe map

Transport en logistiek op zijn fijnst

Raben is al sinds 1931 actief in Nederland. Waar het ooit begon met het vervoeren van kazen in Winterswijk, is Raben nu in 15 Europese landen gevestigd. Vanuit vier depots levert Raben Netherlands een combinatie van logistieke en transportdiensten. Wij geloven in een gelijkwaardige samenwerking met onze klanten.We creëren concurrerend vermogen voor onze klanten met onze leiderschap op het gebied van kosten en kwaliteit, ondersteund door vriendelijke service. We creëren concurrerend vermogen voor onze klanten met onze leiderschap op het gebied van kosten en kwaliteit, ondersteund door vriendelijke service.

Onze diensten

mesh

Please accept marketing-cookies to watch this YouTube video.