Raben logo
csm_CSR_Raport_Raben_8eed8ea68e.jpg your-partner-in-logistics

Maatschappelijke

verantwoordelijkheid

De route naar

verantwoordelijkheid

csm_Raben_medium_truck_road_transport_heart_1-min_5e19cb0008.jpg

De 90e verjaardag van ons bedrijf viel samen met het proces van herziening en herdefiniëring van onze duurzaamheidsstrategie.

Nadenkend over de toekomst van de Raben Group en het potentieel om bij te dragen aan de doelstellingen van duurzame ontwikkeling, die we uiteindelijk allemaal delen, hebben we ons daarom voorgenomen om onze activiteiten te organiseren en de belangrijkste pijlers van ons engagement voor de komende jaren opnieuw te definiëren.

Als gevolg hiervan hebben we in 2021 de bijgewerkte duurzaamheidsstrategie voor de Raben Group met betrekking tot 2021-2025 aangenomen.

Bij het werken aan de strategie was het topmanagement van Raben betrokken. Als vooruitstrevend bedrijf hebben we een langetermijnperspectief en richten we ons op duurzaamheid.

Daarom zijn mitigatie van de negatieve impact op het milieu, interne relaties, verantwoorde inkoop en voortdurende samenwerking met al onze belangrijkste stakeholders voor ons van essentieel belang, net als onze financiële resultaten of onze uitbreiding naar nieuwe markten.

We willen dat elke kilometer afstand die onze vrachtwagens afleggen ons dichter bij een betere en schonere toekomst brengt.

Duurzaamheidsstrategie Raben Group

Onze strategie is gebaseerd op 3 pijlers en 9 strategische gebieden waarbinnen we strategische doelen en indicatoren hebben vastgesteld om de wereldwijde uitdagingen zoals gedefinieerd door de Global Sustainable Development Goals van de VN aan te pakken.

  • Ons doel is om duurzame oplossingen aan te dragen, een trendsetter en leider te zijn in de transport- en logistieke sector.
  • We willen dat elk van onze merken door medewerkers, klanten en lokale gemeenschappen wordt erkend als een sociaal betrokken merk.
  • We willen op alle gebieden van ons bedrijf op een milieuvriendelijke manier handelen.
mesh
csm_ecovadis_2023_c6700e0101.png

We zijn enorm trots omdat we een zilveren award hebben ontvangen in de EcoVadis 2023 rating!

We behoren dus tot de 25% bedrijven ter wereld die niet-financiële (ESG) factoren het beste in hun strategieën en activiteiten integreren. We zijn blij dat we de beoordeling in elke dimensie hebben verbeterd - milieu, werkplek en mensenrechten, ethiek en verantwoorde toeleveringsketen.

EcoVadis is een van 's werelds meest vertrouwde duurzaamheidsclassificaties voor bedrijven.

Bekijk onze eerdere duurzaamheidsverslagen

RABEN_Sustainability_Report_2021.pdf

Download

Raben_Group_Sustainability_Report_2020_EN.pdf

Download

Raben_Sustainability_Report_2019_EN.pdf

Download

Raben_Sustainability_Report_2018_EN.pdf

Download

Raben_Sustainability_Report_2017_EN.pdf

Download

Raben_Sustainability_Report_2016_EN.pdf

Download

Raben_Sustainability_Report_2015_EN.pdf

Download

Raben_Sustainability_Report_2014_EN.pdf

Download

Bent u getuige geweest van een onwettige handeling of een inbreuk op onze Ethische Code of lijkt het u dat een dergelijke situatie niet zou mogen gebeuren?

Laat het ons weten!


Rapporteer het - ook anoniem

whistleblowing

mesh