Raben logo
csm_Raben_CSR_1_banner_min_30b14c9b12.jpg your-partner-in-logistics

Maatschappelijke

verantwoordelijkheid

De route naar

verantwoordelijkheid

csm_Bremen__2_-min_baa9e4ed7e.jpg

Als een maatschappelijk verantwoorde organisatie geven we om ethiek in de hele waardeketen, door een cultuur op te bouwen die gebaseerd is op integriteit, transparantie en wederzijds respect. Fair play is een van onze benaderingen van het bedrijfsleven.

Een universeel principe dat niet alleen goed werkt in de sport. Wij zijn van mening dat op eerlijkheid gebaseerde relaties bijdragen aan een betere toekomst. We willen dat elke kilometer die door onze vrachtwagens wordt afgelegd ons naar een betere toekomst en sociale welvaart brengt. Daarom gaan we elk jaar in dialoog met onze stakeholders, investeren we in steeds efficiëntere en milieuvriendelijkere transportoplossingen, planten we bomen om CO2 te neutraliseren en vervoeren we liefdevol duizenden pallets voor voedselbanken.

csm_Raben_medium_truck_road_transport_heart_1-min_5e19cb0008.jpg

Als onderdeel van onze MVO-activiteiten richten we ons op verschillende gebieden :

  • zorg voor gezondheid en veiligheid
  • partnerschap, dialoog, onderwijs en samenwerking met belanghebbenden
  • zorgen voor aantrekkelijke arbeidsomstandigheden en het behouden van de beste medewerkers
  • het compenseren van eventuele negatieve milieueffecten
  • het promoten van de kwaliteit en de rol van transport- en logistieke diensten

Gedreven door het welzijn van toekomstige generaties, stellen we ambitieuze doelen voor onszelf en streven ze meedogenloos na. We denken dat dit ons zal helpen de doelstellingen van de VN op het gebied van duurzame ontwikkeling actief te ondersteunen, met name: verantwoorde productie en consumptie, economische groei en fatsoenlijk werk, samen met klimaatactie. Verantwoord transport is immers noodzakelijk.

csm_CSR_Raport_Raben_f79a68efe7.jpg

Wilt U meer weten?

Zie hier ons Social report

Klik hier

Bent u getuige geweest van een onwettige handeling of een inbreuk op onze Ethische Code of lijkt het u dat een dergelijke situatie niet zou mogen gebeuren?

Laat het ons weten!


Rapporteer het - ook anoniem

whistleblowing

mesh