Raben logo
csm_auto_notxt_dac3cbea2f.jpg your-partner-in-logistics

Automotive industrie

Uw partner in de gehele keten

Modern infrastructure

Moderne warehouses

Own groupage network

Speciaal transport netwerk

Modern IT systems

Moderne IT systemen

Dedicated customer services

Betrokken experts voor uw producten

  • Modern infrastructure

    Moderne warehouses

Item 1 of 4
Raben automotive

Transport is noodzakelijk. Voor de meesten een noodzaak, maar voor velen van ons ook een hobby of zelfs een passie. Omdat we in de logistiek werken, begrijpen we heel goed wat autobedrijven nodig hebben.

Hoge seizoensinvloeden, levering van componenten aan productielijnen, speciale projecten - dit alles maakt ons nog meer gepassioneerd voor automotive.

 


We zijn zeer toegewijd aan het creëren en onderhouden van een duurzame en veilige supply chain voor uw bedrijf en we bieden met name:

  • consolidatie van zendingen van meerdere onderaannemers en directe levering aan fabrieken,
  • levering van goederen naar service centers,
  • beheer van de logistiek van retourverpakkingen, warehousing (inclusief in-house service), sorteerdiensten,
  • track en trace va de zending, met ETA
  • we gebruiken stand-by-trailers.

Door jarenlange ervaring in Europa zijn we een betrouwbare partner.

Raben automotive warehouse

Gevaarlijke goederen

Wij hebben ruime ervaring met het werken met gevaarlijke stoffen. In de auto-industrie kunnen dit bijvoorbeeld gordelspanners, airbags, sproeiers, voertuigoliën en cosmetische middelen (spuitbussen) zijn. Dit soort goederen wordt verplaatst door ervaren en getrainde chauffeurs en de lading is bovendien beveiligd tegen ongewenst verschuiven op de pallets. We hebben beperkende oplossingen voor brandbestrijding en milieubescherming geïmplementeerd. Met jarenlange ervaring in het runnen van hoogwaardige faciliteiten weten we welke goederen op naburige locaties kunnen worden opgeslagen en hoe we ervoor kunnen zorgen dat alle bewerkingen veilig worden uitgevoerd. Wij ondersteunen onze klanten bij het opstellen van de gegevens voor jaarlijkse ADR-rapporten.

Raben employees in action planting trees

Duurzame logistiek

Klimaatverandering is de laatste jaren een hot topic geweest. Als verantwoordelijke logistieke operator zetten we ons in voor het creëren van duurzame supply chains. We meten regelmatig CO2, vervangen systematisch oudere vrachtwagens door nieuwe die voldoen aan de laatste emissie-eisen voor broeikasgassen en we hebben talloze pro-ecologische oplossingen toegepast met betrekking tot het gebruik van natuurlijke hulpbronnen in onze magazijnen. Ten slotte neutraliseren we onze milieu-impact door het organiseren van evenementen voor het planten van bomen. Lees voor meer informatie over CSR-inspanningen op www.csr.raben-group.com