Raben logo
Transport naar Griekenland your-partner-in-logistics

Transport naar Griekenland

#We connect

Locaties

Medewerkers

 m 2

Warehouse capaciteit

Transportmiddelen

mesh background mesh background

BENIEUWD NAAR ONZE TARIEVEN?

PRIJS AANVRAGEN

Een sterke verbinding die dwars door Europa loopt. Internationaal transport tussen Griekenland en Nederland betekent:

 • Snel transport naar elke bestemming in Griekenland
 • Export- en importzendingen tegen scherpere tarieven
 • Meerdere connecties per week
 • Goederenvervoer voor pallets en pakketten
 • ADR-compatibel netwerk
 • Real-time informatie over de locatie en status van uw zending
mesh
Transport naar Griekenland

Transport van Nederland naar Griekenland

Wilt u transport naar Griekenland laten uitvoeren door Raben Netherlands. Wij zijn een internationaal erkend transportbedrijf met een uitgebreid en bewezen netwerk.

Raben Netherlands is uw specialist voor logistiek en transport van en naar Griekenland. U geniet namelijk van de volgende voordelen:

 • Altijd de juiste logistieke aanpak met de geschikte vervoermiddelen
 • Moderne opslagfaciliteiten
 • Raben Netherlands heeft de beschikking over een gespecialiseerd transportnetwerk en warehouse oplossingen
 • Speciale levertijdstippen
 • Een team van logistieke experts staat beschikbaar voor al uw producten
 • We maken gebruik van de nieuwste generatie IT-systemen
 • Kwaliteit ondersteund door ISO 22000-certificaat;

BENIEUWD NAAR ONZE TARIEVEN?

PRIJS AANVRAGEN
csm_maly_truck_zielen_8cfe276879.jpg

Efficiënt transport van en naar Griekenland

Griekenland is een land dat zich in Zuidoost-Europa bevindt, in het oostelijke deel van de Middellandse Zee. In oppervlakte is het bijna vier keer zo groot als Nederland, maar bestaat het land uit maar liefst zo’n 6.000 eilanden. Zelfs de Grieken weten niet hoeveel het er exact zijn. Kenmerkend voor Griekenland is de rijke cultuur, de natuur, de economisch hoge ontwikkeling en relatieve welvarendheid.

Dagelijks vertrekken en arriveren er tal van transportvoertuigen van en naar Griekenland om containers en pallets af te leveren. Waarmee deze containers en pallets gevuld zijn? Denk aan producten zoals zuivel, eieren en zelfs vlees en groente. Naast voedingsproducten, zijn ook farmaceutische producten voorbeelden van goederen die geëxporteerd en vervoerd worden middels weg- en intermodaal transport.

Duurzaam transport naar Griekenland

Als een ervaren transport- en logistiekbedrijf dat internationaal opereert, kunnen we u altijd een logistieke oplossing op maat aanbieden. We beschikken over hypermoderne IT-systemen, een breed transportnetwerk en moderne opslagfaciliteiten. Daarbij staat duurzaamheid voorop. Voor de volgende logistieke diensten kunt u bij Raben Netherlands terecht:

 • Warehousing: we slaan uw goederen tijdelijk op in onze distributiecentra
 • Wegtransport: vrachtwagenvervoer is een van de snelste transportmogelijkheden die we aanbieden
 • FMCG transport: FMCG staat voor Fast Moving Consumer Goods. Wij bieden logistieke oplossingen aan voor verse producten, dat allemaal onder de juiste omstandigheden
 • FTL: full truck load, oftewel transport waarbij een compleet volgeladen vrachtwagen direct van de laadlocatie naar de afleverlocatie rijdt
 • Groupage transport: een kostenbesparende en duurzame transportoptie waar vrachtwagens worden gevuld met goederen van meerdere partijen
 • LTL: less than truckload, wat betekent dat uw zending wordt verstuurd in een vrachtwagen die niet volgeladen is
 • 4PL: als 4PL operator ontwerpen en beheren wij uw volledige supply chain
csm_Raben_road_transport_Gera_Korbussen_1-min_c490202a83.jpg

Raben Netherlands: uw transport specialist naar Griekenland

Voor internationaal transport naar Griekenland bent u bij Raben Netherlands aan het juiste adres. Wij zijn de Nederlandse tak van Raben Group, een internationaal erkend transportbedrijf met een netwerk dat heel Europa beslaat. Met ruim 90 jaar ervaring, vestigingen in meer dan 15 Europese landen en een aantal mensen in dienst die inmiddels de 10.000 heeft gepasseerd, zijn wij een grote speler op het gebied van transport. Jaarlijks verzorgen wij middels onze uitstekende internationale verbindingen meer dan 13 miljoen zendingen. Daarom mogen wij onszelf uw transport specialist naar Griekenland noemen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor transport naar Griekenland

Wilt u transport van Nederland naar Griekenlanden laten uitvoeren door Raben Netherlands? Vraag direct een zending aan door een offerte aan te vragen. Dit kunt u doen door het contactformulier op de website in te vullen. Wilt u meer informatie over onze logistieke oplossingen opvragen? U kunt ons telefonisch bereiken via (0)88 772 0000 of een e-mail sturen.

Heeft u een goederenzending die u wilt laten vervoeren? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor internationaal transport naar Griekenland. Het team van Raben Netherlands zorgt ervoor dat uw producten volgens de gemaakte afspraken worden afgeleverd. Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in of bel naar (0)88 772 0000 voor meer informatie.