Raben logo
Transport naar Griekenland your-partner-in-logistics

Transport naar Griekenland

#Weconnect

BENIEUWD NAAR ONZE TARIEVEN?

PRIJS AANVRAGEN

Een sterke verbinding die dwars door Europa loopt. Internationaal transport tussen Griekenland en Nederland betekent:

 • Elke woensdag, donderdag en vrijdag vertrek vanuit Etten-Leur naar Thessaloniki en Athene
 • Woensdag laden = dinsdag in Thessaloniki en woensdag in Athene leveren
 • Dag later leveren in de rest van het vaste land, eilanden op aanvraag
 • Elke vrijdag vertrek vanaf Griekenland naar Cyprus
 • Export- en importzendingen tegen scherpere tarieven
 • Goederenvervoer voor pallets en pakketten
 • ADR-compatibel netwerk
 • Real-time informatie over de locatie en status van uw zending
mesh
Vraag een offerte op maat aan!
Transport naar Griekenland

Transport van Nederland naar Griekenland door Raben

In 2021 betrad Raben Group de Griekse markt door Intertrans (in 1981 opgericht als filiaal van een Duits transportbedrijf) over te nemen. Intertrans is gespecialiseerd in het importeren en distribueren van zendingen uit Nederland en Duitsland en sluit daarmee perfect aan op het internationale Raben-netwerk.

Vanuit Nederland wordt er drie keer per week naar de depots in Thessaloniki en Athene gereden. Vanuit hier worden zendingen gedistribueerd naar de rest van het vaste land en de eilanden. De waardevolle goederen van onze klanten blijven tijdens het gehele proces binnen ons eigen, vertrouwde netwerk.

BENIEUWD NAAR ONZE TARIEVEN?

PRIJS AANVRAGEN
Transport Griekenland

De zekerheid van Raben

Wilt u transport naar Griekenland laten uitvoeren door Raben Netherlands. Wij zijn een internationaal erkend transportbedrijf met een uitgebreid en bewezen netwerk.

Raben Netherlands is uw specialist voor logistiek en transport van en naar Griekenland. U geniet namelijk van de volgende voordelen:

 • Altijd de juiste logistieke aanpak met de geschikte vervoermiddelen
 • Moderne opslagfaciliteiten
 • Raben Netherlands heeft de beschikking over een gespecialiseerd transportnetwerk en warehouse oplossingen
 • Speciale levertijdstippen
 • Een team van logistieke experts staat beschikbaar voor al uw producten
 • We maken gebruik van de nieuwste generatie IT-systemen
 • Kwaliteit ondersteund door ISO 22000-certificaat;
Raben truck in the vineyard

Efficiënt transport van en naar Griekenland

Griekenland is een land dat zich in Zuidoost-Europa bevindt, in het oostelijke deel van de Middellandse Zee. In oppervlakte is het bijna vier keer zo groot als Nederland, maar bestaat het land uit maar liefst zo’n 6.000 eilanden. Zelfs de Grieken weten niet hoeveel het er exact zijn. Kenmerkend voor Griekenland is de rijke cultuur, de natuur, de economisch hoge ontwikkeling en relatieve welvarendheid.

Dagelijks vertrekken en arriveren er tal van transportvoertuigen van en naar Griekenland om containers en pallets af te leveren. Waarmee deze containers en pallets gevuld zijn? Denk aan producten zoals zuivel, eieren en zelfs vlees en groente. Naast voedingsproducten, zijn ook farmaceutische producten voorbeelden van goederen die geëxporteerd en vervoerd worden middels weg- en intermodaal transport.

csm_Raben_road_transport_Gera_Korbussen_1-min_ce4a1c6424.jpg

Pallet naar Griekenland verzenden

Als een ervaren transport- en logistiekbedrijf dat internationaal opereert, kunnen we u altijd een logistieke oplossing op maat aanbieden. We beschikken over hypermoderne IT-systemen, een breed transportnetwerk en moderne opslagfaciliteiten. Daarbij staat duurzaamheid voorop. Voor de volgende logistieke diensten kunt u bij Raben Netherlands terecht:

 • Warehousing: we slaan uw goederen tijdelijk op in onze distributiecentra
 • Wegtransport: vrachtwagenvervoer is een van de snelste transportmogelijkheden die we aanbieden
 • Groupage transport: een kostenbesparende en duurzame transportoptie waar vrachtwagens worden gevuld met goederen van meerdere partijen
 • FTL: full truck load, oftewel transport waarbij een compleet volgeladen vrachtwagen direct van de laadlocatie naar de afleverlocatie rijdt
 • LTL: less than truckload, wat betekent dat uw zending wordt verstuurd in een vrachtwagen die niet volgeladen is
 • 4PL: als 4PL operator ontwerpen en beheren wij uw volledige supply chain
Pallet naar griekenland verzenden

Uw transport specialist naar Griekenland

Voor uw internationale transport naar Griekenland is Raben Netherlands uw betrouwbare partner. Als de Nederlandse tak van Raben Group, een wereldwijd erkend transportbedrijf met een uitgebreid netwerk dat heel Europa omspant, staan wij garant voor kwaliteit. Met meer dan 90 jaar ervaring, aanwezigheid in meer dan 15 Europese landen en een personeelsbestand dat de 10.000 ruim overstijgt, behoren we tot de vooraanstaande spelers in de transportsector. Jaarlijks faciliteren we via onze uitstekende internationale verbindingen meer dan 13 miljoen zendingen. Daarom mogen wij met recht onszelf uw gespecialiseerde partner in transport naar Griekenland noemen.

Offerte griekenland transport

Vraag een offerte aan voor transport naar Griekenland

Wilt u transport van Nederland naar Griekenland laten uitvoeren door Raben Netherlands? Vraag direct een zending aan door een offerte aan te vragen. Dit kunt u doen door het contactformulier op de website in te vullen. Wilt u meer informatie over onze logistieke oplossingen opvragen? U kunt ons telefonisch bereiken via (0)76 502 7738 of een e-mail sturen.