Raben logo
Transport Roemenië Raben your-partner-in-logistics

Transport naar Roemenië

#WeConnect

BENIEUWD NAAR ONZE TARIEVEN?

PRIJS AANVRAGEN

Bereik de Roemeense markt met Raben! Wij verzorgen uw transport naar Roemenië vanaf elke postcode in de Benelux. Daarbij bent u verzekerd van:

 • Vraag tarieven aan, boek uw zendingen en monitor uw opdrachten in myRaben
 • Export- en importzendingen tegen scherpere tarieven
 • Uw zending blijft binnen ons eigen netwerk: alles in één systeem!
 • Goederenvervoer voor pallets en pakketten
 • ADR-compatibel netwerk
 • Real-time informatie over de locatie en status van uw zending
mesh
Transport naar Griekenland

Bereik de Roemeense markt met Raben

Na de oprichting van familiebedrijf Raben in 1931 duurde het zestig jaar tot de huidige CEO, Ewald Raben, besloot om de Oost-Europese markt aan te boren. Nadat Raben tientallen eigen vestigingen had geopend in buurlanden werden in 2016 de eerste depots in Roemenië geopend. In de eerste jaren werden alle internationale zendingen vanuit Nederland via Boekarest en Arad in Roemenië gedistribueerd. Anno 2024 bestaat het Roemeense transportnetwerk van Raben uit negen depots, waarmee een volledige dekking van alle postcodes binnen het eigen netwerk een feit is.

BENIEUWD NAAR ONZE TARIEVEN?

PRIJS AANVRAGEN
Pallet verzenden naar Roemenië

De zekerheid van Raben

Op zoek naar een logistiek dienstverlener voor al uw pallet transporten naar Roemenië? Join the Raben network en ontdek de vele voordelen die wij onze klanten bieden :

 • Altijd de juiste logistieke aanpak met de geschikte vervoermiddelen
 • Moderne opslagfaciliteiten
 • Gespecialiseerd transportnetwerk en warehouse oplossingen
 • Speciale levertijdstippen
 • Lokale support bij al uw vragen via Customer Service (Nederlands, Engels)
 • We maken gebruik van de nieuwste generatie IT-systemen
 • Kwaliteit ondersteund door ISO 22000-certificaat
Raben truck in the vineyard

De reis van uw producten naar Roemenië

Roemenië is één van de vijftien Europese landen met lokale Raben vestigingen. Transporten naar Roemenië vanaf de Benelux lopen via depots in Duitsland, Tsjechië, Slowakije en Hongarije. Afhankelijk van de bezettingsgraad van onze trailers en de eindbestemming van specifieke zendingen, worden uw goederen één tot een enkele keer overgeladen in het traject. Dit verladen gebeurt altijd bij een Raben depot, waar met dezelfde systemen, procedures en kwaliteit wordt gewerkt als wij in Nederland gewend zijn. Raben mag dan wel in 15 landen actief zijn, het blijft een Nederlandse organisatie met dito cultuur.

Onze klanten kiezen voor transport van Raben naar Roemenië, omdat ze er zeker van willen zijn dat hun producten in goede conditie en op tijd op de juiste bestemming geleverd worden. Daarnaast biedt het uitgebreide Raben netwerk ook het voordeel dat u al uw internationale zendingen in hetzelfde systeem boekt en monitort. Naast de transportservice, die in 1931 al het levenslicht zag, levert Raben ook diverse warehousing oplossingen in Nederland. Sla uw producten op in het magazijn in Oss of Etten-Leur en laat Raben al uw zendingen vanaf deze locaties verzorgen. Via myRaben beheert u uw voorraden en zendingen en wordt u realtime op de hoogte gehouden van alle logistieke activiteiten.

csm_Raben_road_transport_Gera_Korbussen_1-min_ce4a1c6424.jpg

Onze diensten

Als een ervaren transport- en logistiekbedrijf dat internationaal opereert, kunnen we u altijd een logistieke oplossing op maat aanbieden. We beschikken over hypermoderne IT-systemen, een breed transportnetwerk en moderne opslagfaciliteiten. Daarbij staat duurzaamheid voorop. Voor de volgende logistieke diensten kunt u bij Raben Netherlands terecht:

 • Warehousing: we slaan uw goederen tijdelijk op in onze distributiecentra
 • Wegtransport: transport naar Roemenië over de weg is een van de snelste transportmogelijkheden die we aanbieden
 • Groupage transport: een kostenbesparende en duurzame transportoptie waar vrachtwagens worden gevuld met goederen van meerdere partijen
 • FTL: full truck load, oftewel transport waarbij een compleet volgeladen vrachtwagen direct van de laadlocatie naar de afleverlocatie rijdt
 • LTL: less than truckload, wat betekent dat uw zending wordt verstuurd in een vrachtwagen die niet volgeladen is
 • 4PL: als 4PL operator ontwerpen en beheren wij uw volledige supply chain
Roemenië transport

Raben is uw specialist voor zendingen van en naar Roemenië

Voor internationale zendingen van en naar Roemenië is Raben Netherlands uw logistieke partner. Raben Group, een wereldwijd erkend Nederlands transportbedrijf met een uitgebreid netwerk dat heel Europa omspant, staat garant voor kwaliteit. Met meer dan 90 jaar ervaring, aanwezigheid in meer dan 15 Europese landen en een personeelsbestand dat de 12.000 ruim overstijgt, behoren we tot de vooraanstaande spelers in de transportsector. Jaarlijks faciliteren we via onze uitstekende internationale verbindingen meer dan 13 miljoen zendingen. Daarom mogen wij met recht onszelf uw gespecialiseerde partner in transport naar Roemenië noemen.

Offerte griekenland transport

Vraag een tarief aan voor transport naar Roemenië

Wilt u transport van Nederland naar Roemenië laten uitvoeren door Raben Netherlands? Vraag direct een zending aan door een prijs aan te vragen via de knop bovenaan deze pagina. Wilt u meer informatie over onze logistieke oplossingen opvragen? U kunt ons telefonisch bereiken via (0)88 772 0050 of een e-mail sturen.