Raben logo
csm_Contact_logistics_empty_e500103b79.jpg your-partner-in-logistics

Contractlogistiek

Totale ontzorging van uw logistiek

Innovative solutions

Innovatieve oplossingen

90 years Raben

Meer dan 90 jaar ervaring

Modern infrastructure

Moderne infrastructuur

Wide range of additional services

Een breed scala aan aanvullende diensten

  • Innovative solutions

    Innovatieve oplossingen

Item 1 of 4

Onze contractlogistiek mogelijkheden voor u

csm_2X4A0507_LQ_b17787eff4.jpg

Contractlogistiek aangepast op uw behoeften

Contractlogistiek biedt uitkomst tijdens de handel binnen en buiten Europa. Zoals u ervaart, gaat handel binnen landen binnen en buiten Europa gepaard met tal van uitdagingen. Denk hierbij aan het organiseren van transport over de weg, maar ook over het water of door de lucht. Maar ook aan de opslag in zowel binnen- als buitenland en de regels die verschillende landen hanteren voor transport van goederen. Voorgaande vraagt veel van uw aandacht. Graag ontzorgen wij u als uw logistiek partner door de basis te leggen van uw bedrijf, gedurende het hele proces. Van leverancier tot levering aan de klant.

Contact formulier

Vragen?
Wij staan tot uw beschikking! Neem contact op
europe map
csm_2X4A3542-min_7226909116.jpg

Contractlogistiek door Raben

Vandaag de dag lijkt logistiek misschien een term die erg breed en vaag is. Iedereen weet dat de logistiek achter transport van groot belang is voor de bedrijfsvoering. Wij bieden een volledig scala aan opslagdiensten voor zowel kleine, als middelgrote en grote bedrijven. Maar we bieden ook aanvullende diensten zoals warehousing, e-commerce en allerlei andere logistieke diensten. Onze processen zijn niet alleen flexibel maar ook innovatief, waardoor we een effectieve ondersteuning bieden voor bedrijven in verschillende industrieën. Van retail tot technologie.

Onder contractlogistiek verstaan we:

  • Warehousing
  • Waarde toevoegende services
  • E-commerce
csm_5Z3A1767_b2c02a8f5e.jpg

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de logistieke maatoplossingen die wij bieden, of meteen een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier of te bellen naar +31 (0)88 772 0000. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact op voor het beantwoorden van uw vragen of het geven van advies.

Moderne warehouses