Raben logo
Trade lanes your-partner-in-logistics

Internationale verbindingen

Dagelijkse verbinding met Europa

Icon_trade_lanes.png

Directe verbindingen in heel Europa

Icon_Road_Network.png

Uitgebreid netwerk wegtransport

Icon_intermodal_transport.png

Intermodale verbinding tussen Benelux en Italië

Direct daily transport connections

Dagelijkse internationale verbinding tussen Raben depots

  • Icon_trade_lanes.png

    Directe verbindingen in heel Europa

Item 1 of 4
Internationale verbindingen Raben Nederland

Internationale verbindingen zijn onze kracht

De Raben Group heeft altijd bekend gestaan om haar kracht in het Oost-Europese verkeer. Maar inmiddels zijn we in West-Europa net zo goed gepositioneerd . Maar dat is geen wonder, want de Raben Group heeft het hele netwerk de afgelopen jaren flink uitgebreid.

"Waar we zijn, willen we marktleider zijn" is het motto dat de Raben Group volgt bij haar bedrijfsactiviteiten. De visie is ambitieus, maar zeker haalbaar voor een bedrijf dat al in 15 Europese landen aanwezig is, dat zich richt op verdere uitbreiding en tegelijkertijd zorgt voor de ontwikkeling van een eigen stukgoednetwerk in bestaande markten.

Wist u bijvoorbeeld dat Raben eigen vestigingen heeft in Griekenland en Italië en langdurige samenwerkingsverbanden heeft met de marktleiders in Portugal, Frankrijk, Engeland en vele andere landen?

De voordelen van onze internationale verbindingen

  • Snel transport van uw goederen
  • Permanente verbindingen met depots in heel Europa
  • Kostenvriendelijk
  • Accurate ETA
  • Geschikt voor vele verschillende goederen

BENIEUWD NAAR ONZE TARIEVEN?

PRIJS AANVRAGEN
Aerial road view

Raben verbindt Europa

Het doel van Raben Group is de huidige cijfers tegen eind 2024 te verdubbelen. Dat wil zeggen: 1,2 miljoen zendingen per jaar in Centraal- en Oost-Europa te bereiken en een netwerk van bijna 300 dagelijkse en rechtstreekse verbindingen tussen onze cross-dock terminals in de regio op te bouwen. We hebben onze lat hoog gelegd. Wij investeren in infrastructuur, waaronder de uitbreiding van onze hub in Heerlen, Limburg.

Wij verbinden niet alleen grote industriële centra, maar denken ook aan kleinere cross-dock terminals. Het doel is om de transporttijd zo kort mogelijk te houden en tegelijkertijd zo kostenefficiënt mogelijk te zijn en het aantal overladingen tot een minimum te beperken.