Raben logo
csm_techno_notxt_8c79726e95.jpg your-partner-in-logistics

Technologische industrie

Wij leveren de toegevoegde waarde

Modern infrastructure

Moderne warehouses

Own groupage network

Speciaal transport netwerk

Modern IT systems

Moderne IT systemen

Dedicated customer services

Toegewijde experts voor uw producten

  • Modern infrastructure

    Moderne warehouses

Item 1 of 4
Raben for white goods

Nieuwe technologie ondersteunt ons dagelijks leven en creëert onze realiteit.

We gebruiken ze allemaal thuis en op het werk. Als logistiek experts begrijpen we dat elektronische apparaten en witgoed uitgebreide logistieke oplossingen moeten krijgen die niet alleen ondersteuning bieden voor productie, maar ook voor leveringen aan winkels en zelfs aan eindgebruikers.


Met dit alles in gedachten hebben we een speciale service voor technologiefabrikanten voorbereid. Wij bieden onder meer:

  • uitgebreide regionale distributieoplossingen,
  • ondersteuning in niet-standaard leveringen.

Onze ervaring helpt u bij het voltooien van al uw projecten.

Raben's warehouse

Maatwerk projecten

Wij zijn een betrouwbare partner die uitgebreide services biedt voor alle techbedrijven. We ontwerpen magazijn- en distributieoplossingen die regionale specificaties en specifieke vereisten van investeringsprojecten ondersteunen. We maken distributiekaarten om just-in-time leveringen succesvol af te ronden. Dit alles wordt gecombineerd tot uitgebreide oplossingen waarbij het correct geselecteerde magazijn en distributienetwerk uw producten efficiënt in de winkelrekken plaatst.

Raben employees in action planting trees

Duurzame supply chain

Tegenwoordig is ecologie steeds vaker een verantwoorde inspanning. Niet alleen door ons, consumenten, maar ook door ons, bedrijven. Als logistiek operator ondersteunen we de inspanningen van onze klanten door samen te werken aan duurzame supply chains. Daartoe ondernemen we verschillende stappen.

We meten regelmatig CO2, vervangen systematisch oudere vrachtwagens door nieuwe die voldoen aan de laatste emissie-eisen voor broeikasgassen en we hebben talloze pro-ecologische oplossingen toegepast met betrekking tot het gebruik van natuurlijke hulpbronnen in onze magazijnen. Ten slotte neutraliseren we onze milieu-impact door het organiseren van evenementen voor het planten van bomen. Lees voor meer informatie over CSR-inspanningen op www.csr.raben-group.com