Raben logo
csm_Raben_warehousing_services_b32118e5aa.jpg your-partner-in-logistics

Warehousing

Totale ontzorging van uw logistiek

Innovative solutions

Innovaties

Expertise and many years of experience in various industries

Kennis en vele jaren ervaring

 An extensive branch network

Uitgebreid netwerk van depots

Modern infrastructure

Moderne infrastructuur

Flexibility and process automation

Geautomatiseerde processen

  • Innovative solutions

    Innovaties

Item 1 of 5
csm_Raben_warehouse_inside-min_99cfa9be45.jpg

Kies ons en geniet van een lading voordelen. Inclusief:

  • Uitgebreide afhandeling: lossen, deconsolidatie bij binnenkomst, opslag, picking voor verzending en distributie
  • Een breed scala aan co-packingservices, in het bijzonder: labelen, sets voorbereiden, promotionele displays en vele, vele andere
  • Opslagruimte en systemen klaar voor gevaarlijke materialen - moderne brandblusinstallaties, sprinklers
  • Alle activiteiten volgens transparante procedures en vooral kwaliteitsmanagementsystemen: ISO 22000, ISO 9001

csm_Raben_IT_server-min_27c7d6ecf9.jpg

Moderne IT systemen:

  • Ondersteun magazijnactiviteiten met JDA / RedPrairie, een van de nieuwste systemen voor magazijnbeheer en goederendistributie.

  • IT-infrastructuur die volledig geautomatiseerde informatie-uitwisseling mogelijk maakt, wat zich vertaalt in transparantie van operaties.

  • Klanten kunnen zich concentreren op hun corebusiness en kunnen altijd rekenen op ons toegewijde customer service team - een garantie voor hoogwaardige service.

csm_2X4A3542-min_7226909116.jpg

Warehousing

Onder warehousing verstaat men het opslaan van goederen in warehouses die op een later moment gekocht en gedistribueerd worden. Dankzij warehousing is het niet nodig om zelf over een opslag of magazijn te beschikken, en hoeft er niet te worden geïnvesteerd in locaties en personeel. Onze medewerkers dragen zorg voor een uitgebreide afhandeling middels warehousing: van lossen tot opslag, picking en distributie. Op deze manier kunt u zich focussen op de corebusiness van uw bedrijf. Wat kunnen we voor u betekenen? Vraag gerust een offerte of meer informatie aan.

csm_B2C_home_page_banner_f1a0a846a7.png

Opslag in een warehouse

De goederen die worden verkocht of verspreid, worden opgeslagen in een warehouse. De termen distributiecentrum en warehouse worden weleens door elkaar gehaald, maar betekenen beide wat anders. Een warehouse is namelijk een opslagruimte, terwijl een distributiecentrum meer is dan dat. Een distributiecentrum houdt zich namelijk ook bezig met het picken van orders en het verwerken van orders. Maar ook het transport is onderdeel van wat een distributiecentrum doet. Oftewel, een distributiecentrum is veel meer dan een opslagruimte. Een warehouse is namelijk speciaal ontworpen voor de opslag van producten op langere en korte termijn.

csm_PCD_updated_217bf461d7.jpg

De voordelen van warehousing

Warehousing brengt vele voordelen met zich mee. Zo is het niet meer nodig om over een eigen magazijn te beschikken, hoeft u niet in een locatie en extra personeel te investeren. Bovendien worden de goederen niet alleen opgeslagen, maar ook door ons klaargemaakt voor verzending. Zodoende kunt u zich als ondernemer focussen op de core business van uw bedrijf.

Meer weten over warehousing?

Op zoek naar een logistiek bedrijf dat uw goederen voor lange of korte termijn kan opslaan, zodat het op een later moment kan worden verkocht of gedistribueerd? We vertellen graag meer over hoe we u zo goed mogelijk ontzorgen. Neem voor meer informatie gerust contact op door te bellen naar +31 (0)88 772 0000 of uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier.

Moderne warehouses