Raben logo
csm_Fresh_empty_1d5cc31086.jpg your-partner-in-logistics

Wegtransport

Wij verzorgen uw levering

 An extensive branch network

Volledig eigen netwerk met eigen depots

Security of entrusted shipments and a modern fleet

Beveiliging van de toevertrouwde zendingen

Modern technologies

Moderne technologiën

100 own terminal network

ETA en online tracking

 • An extensive branch network

  Volledig eigen netwerk met eigen depots

Item 1 of 4

Zending traceren

MYRABEN

Wij verbinden de lokale en internationale markten

DIRECT EEN ZENDING VERSTUREN?

PRIJS AANVRAGEN
De voordelen van wegtransport door Raben

Nationaal transport:

 • Een goed ontwikkeld en efficiënt transportnetwerk
 • Concurrerende tarieven voor binnenlandse zendingen
 • Ervaren en betrouwbare chauffeurs
 • myRaben voor het volgen van zendingen
 • ETA-informatie voor uw zendingen

Internationaal transport:

 • Dagelijkse internationale verbindingen
 • myRaben voor het volgen van zendingen
 • Regelmatige export- en importverbindingen met geselecteerde landen die kortere levertijden garanderen
 • Een toegewijd team van ervaren professionals
 • Ervaring in het vervoer van alle soorten goederen
mesh
Map of Europe with the 6 Eurohub Raben depots

RABEN EuroHubs

Snel, effectief en meer compleet netwerk in Europa.

De nieuwe structuur van 6 Eurohubs op belangrijke punten in Europa zorgt voor snellere en regelmatiger verbindingen voor de internationale goederenstroom. Dankzij deze gateways kunnen wij, zelfs in deze onzekere tijden, de activiteiten van onze klanten veiligstellen door concurrerende oplossingen op maat aan te bieden.

BEKIJK EUROHUBS

DIRECT EEN ZENDING AANMELDEN?

PRIJS AANVRAGEN
csm_Raben_truck_road_transport_tandem_old_branding-min_ca3a6c43c6.jpg

Wat is wegtransport?

Wegtransport is het vervoer van goederen over de weg. Daarbij worden vrachtwagens gebruikt die containers vervoeren. Er zijn allerlei vormen van wegtransport denkbaar: groupage, less than truckload (LTL, of deelladingen), en full truck load (FTL, of compleetladingen). Als transportspecialist kan Raben allerlei verzendingen voor u verzorgen, van kleinere verzendingen en deelpartijen, tot de levering van complete ladingen. Wij staan daarbij garant voor een dienstverlening op het hoogste niveau, door gespecialiseerde medewerkers.

Camion Raben

Nationale distributie

Wegtransport is essentieel in bijna alle transportketens. In wezen kan eigenlijk geen enkel bedrijf zonder wegtransport. Het zorgt ervoor dat de bedrijfsvoering zonder oponthoud door kan blijven gaan, dat winkels nooit zonder voorraad zitten en consumenten altijd hun favoriete producten kunnen kopen. Raben biedt daarom diverse oplossingen voor nationale distributie voor wegtransport aan. Onze Cargo Classic dienst zorgt voor leveringen binnen 24/48 uur en onze Cargo Premium dienst voor snelle en tijdsafhankelijke leveringen.

Internationale distributie

Ook voor internationale distributie is Raben uw betrouwbare partner. Wij maken zendingen mogelijk vanaf losse dozen tot grotere en zwaardere ladingen. Dankzij ons brede netwerk hebben wij verbindingen met vele landen in Europa en kunnen we altijd snel leveren. Hierbij ontvangt u een track en trace code, zodat u uw zending kunt volgen. Met een internationaal team van meer dan 10,000 medewerkers kunnen we u verzekeren dat uw zending altijd veilig en snel op locatie aankomt.

Transport naar het Verre Oosten

Dankzij onze verbindingen met het verre oosten liggen landen als Armenië, Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Georgië, Irak, Kazachstan, Kirgizië, Moldavië, Mongolië, Rusland, Tadzjikistan, Turkmenistan, Turkije, Oekraïne en Oezbekistan nu binnen handbereik. Wij bieden regelmatige bulk export verbindingen aan, met voorspelbare, vooraf opgegeven levertijden. Hierbij wordt u ook ondersteunt en geadviseerd bij de douaneformaliteiten en kunt u altijd uw zending volgen.

Groupage, LTL en FTL wegtransport

Voor wegtransport biedt Raben zowel groupage, LTL als FTL aan. Heeft u een paar pallets die u graag wilt vervoeren, maar weet u niet hoe? Groupage transport geeft ondernemingen de kans om hun zending op een zo efficiënt mogelijke manier te vervoeren en organiseren. Bij groupage worden diverse kleinere ladingen samengevoegd tot een grote lading. U huurt daarbij dus slechts een deel van de container, wat kostentechnisch interessanter is bij een kleinere lading. Dit wordt ook wel LTL transport genoemd, wat staat voor less than truckload. In het Nederlands vertalen we dit naar minder dan een volledige containerlading. Zeker voor kleinere bedrijven, waarbij logistieke kosten meer impact hebben, is deze vorm van transport aan te raden. Een vrachtwagen rijdt in dit geval met een container waar meerdere zendingen van verschillende opdrachtgevers in zitten. Dan bestaat er ook nog FTL transport. FTL staat voor full truck load en is het transport van complete ladingen. De gehele container wordt bij FTL transport gebruikt om uw zending te vervoeren.

Wegtransport en intermodaal

Als logistiek dienstverlener is Raben gespecialiseerd in het zo efficiënt mogelijk inrichten van de transportketen. Soms is gecombineerd transport of intermodaal transport daarbij de beste keuze. Hierbij worden diverse transportmodaliteiten, waaronder wegtransport, gebruikt om een zending zo efficiënt mogelijk van A naar B te krijgen. Daarbij kan uw lading dus ook gedeeltelijk per zeevracht of per spoor verzonden worden.

csm_Raben_container_old_branding_hq-min_95d8aecbe1.jpg

Intermodaal transport van Rotterdam naar Polen of andere landen

Dankzij ons brede netwerk en vestigingen in 13 andere Europese landen, kan Raben intermodaal transport naar allerlei verschillende landen aanbieden. Wat uw bestemming ook is, wij zorgen ervoor dat de transportketen zo efficiënt mogelijk is ingericht en uw goederen op tijd op locatie aankomen. De Europese Raben vestigingen bevinden zich in: Nederland, Duitsland, Polen, Tsjechië, Italië, Griekenland, Oostenrijk, Estland, Letland, Litouwen, Roemenië, Oekraïne, Bulgarije, Slowakije en Hongarije. Zo is internationaal wegtransport een fluitje van een cent.

Waarom steeds meer bedrijven voor Raben kiezen

Als logistiek bedrijf Raben Netherlands bieden we onze klanten allerlei voordelen:

 • Wij beschikken over moderne opslag faciliteiten.
 • Raben Netherlands heeft de beschikking over een gespecialiseerd transport netwerk en warehouse oplossingen.
 • Speciale levertijdstippen.
 • Een team van experts voor al uw producten.
 • We maken gebruik van de nieuwste generatie IT systemen.
 • Kwaliteit ondersteund door SKAL-, ISO 22000- en ISO 9001- certificaten.

Bij ons weet u zeker dat we voor de juiste logistieke oplossing zorgen!

Wegtransport door Raben laten verzorgen

Bent u op zoek naar een logistiek bedrijf in Nederland dat wegtransport voor u kan verzorgen? Onze expediteurs vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden die we u kunnen bieden. Neem contact op voor al uw vragen, zodat we u meer kunnen vertellen hoe we u van dienst kunnen zijn, of vraag direct vrijblijvend een prijsopgave op maat aan. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)88 772 0000 en via het contactformulier op onze website.

Neem contact op

Op zoek naar een
goede prijs?
Gebruik ons snelle contactformulier Neem contact op
europe map
Shipment tracking

WEET UW ETA

Onze klanten krijgen toegang tot het myRaben-platform, wat het plaatsen van transportopdrachten en het volgen van zendingen gemakkelijk en gemakkelijk maakt. Klanten krijgen ook een echte ETA voor hun zendingen.

ETA Estimated time of arrival