Raben logo
csm_Czech_country_banner_46a5410d6b.jpg your-partner-in-logistics

Transport naar Tsjechië

#We connect

Locaties

Medewerkers

 m 2

Warehouse capaciteit

Transportmiddelen

mesh background mesh background

Groupage transport, LTL & FTL zendingen en contractlogistiek. De connectie tussen Raben Netherlands en de negen depots in Tsjechië biedt u een logistieke totaaloplossing:

 • Snel transport naar elke bestemming in Tsjechië
 • Scherp geprijsde export- en importzendingen tussen Benelux en Tsjechië
 • Dagelijks geplande transporten
 • Goederenvervoer voor pallets en pakketten
 • ADR-compatibel netwerk
 • Real-time informatie over de locatie en status van uw zending
mesh

BENIEUWD NAAR ONZE TARIEVEN?

PRIJS AANVRAGEN
Map_Czech.png

Transport van Nederland naar Tsjechië

Een transport naar Tsjechië laten regelen door een groot logistiek bedrijf? Raben Netherlands is een internationaal transportbedrijf dat transport verzorgt naar Europese en intermodale bestemmingen, waaronder dus naar Tsjechië in Oost-Europa. We hebben vele transport mogelijkheden die we kunnen inzetten voor bedrijven in verschillende branches. Er is altijd een logistieke oplossing beschikbaar. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via het formulier op de website.

Door Raben Netherlands als logistiek specialist in te schakelen voor transport naar Tsjechië genieten bedrijven van de volgende voordelen:

 • Voor ieder seizoen de juiste logistieke aanpak met geschikte vervoersmiddelen en werknemers met expertise;
 • Wij beschikken over moderne opslagfaciliteiten;
 • Raben Netherlands heeft de beschikking over een gespecialiseerd transportnetwerk en warehouse oplossingen;
 • Speciale levertijdstippen;
 • Een team van experts staat beschikbaar voor al uw producten;
 • We maken gebruik van de nieuwste generatie IT-systemen;
 • Kwaliteit ondersteund door ISO 22000-certificaat;

Wilt u goederen van Nederland naar Tsjechië laten vervoeren? Dat kan Raben Netherlands verzorgen. We zorgen ervoor dat uw zendingen volgens de gemaakte afspraken correct worden afgeleverd. U kunt direct een zending aanvragen via de website. Meer weten? Neem dan telefonisch contact met ons op via (0)88 772 0000.

csm_Fresh__truck_89c4f0b737.jpg

Tsjechië en Nederland: import en export cijfers

De laatste jaren is Tsjechië een belangrijke handelspartner geworden van Nederland. De export van Nederland naar Tsjechië bleef groeien in de periode 2015-2019. In 2021 werd voor een bedrag van € 9 miljard uitgevoerd en voor € 5,07 miljard ingevoerd. De handelsbalans is 3,3 miljard. Dit zijn officiële cijfers afkomstig van het CBS.

De belangrijkste producten die wij vanuit Nederland naar Tsjechië exporteerden zijn elektrische apparaten, toestellen voor telecommunicatie en voor opnemen en weergeven van geluid en kantoor- en automatische gegevensverwerkende machines. Uit Tsjechië importeren wij nagenoeg dezelfde producten: kantoor- en automatische gegevensverwerkende machines, toestellen voor telecommunicatie en voor opnemen en weergeven van geluid en voertuigen voor wegvervoer.

Van warehousing tot groupage transport

Als groot logistiek transportbedrijf bieden we een breed aanbod aan transport diensten aan. We regelen het transport naar Tsjechië voor diverse bedrijven die actief zijn in de FMCG Food en Non Food branche, chemische industrie, retail sector, technologische industrie en automotive industrie. U kunt bij ons terecht voor de volgende logistieke diensten:

 • Warehousing: ten behoeve van distributie slaan we uw goederen tijdelijk op.
 • Wegtransport: vervoer over de weg met vrachtwagens, een van de snelste transport opties die we aanbieden.
 • FMCG transport: Fast Moving Consumer Goods, logistiek van verse producten onder de juiste omstandigheden.
 • Groupage transport: containers worden gevuld met goederen van meerdere partijen, een kostenbesparende en duurzame transportvorm.
 • FTL: Volle Truck Ladingen transport, een volgeladen truck rijdt rechtstreeks van aflaad locatie naar afleverlocatie.
 • LTL: Less Than Truckload transport, de zending wordt verstuurd in een container of truck die niet volgeladen is.
 • Intermodaal transport: transport over langere afstanden via trein, vliegtuig of vrachtschip.
 • Zee- en luchtvracht: Vervoer over zee en door de lucht, zowel Express als standaard zendingen.
 • 4PL: Als 4PL Logistics Operator kunnen we een volledige supply chain voor u ontwerpen en beheren.
csm_Raben_Fresh_warehouse-min_d1bf32d9cd.jpg

Logistics partner in Europa

Raben Netherlands is het Nederlandse broertje van Raben Group, een van de grootste logistieke bedrijven van Europa. Raben Group heeft ruim 90 jaar ervaring, vestigingen in meer dan 13 Europese landen en meer dan 10.000 werknemers in dienst. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid transport netwerk met in totaal meer dan 150 locaties verspreid over heel Europa en hebben we een warehouse capaciteit van 1,2 miljoen vierkante meter. We vervoeren dus allerlei goederen bestemd voor bestemmingen binnen Europa, waaronder transport naar België  en Polen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor transport naar Tsjechië

Wilt u een transport naar Tsjechië laten uitvoeren? Bijvoorbeeld met wegtransport, speciaal groupage transport of het opslaan van goederen met warehousing. Het is allemaal mogelijk bij Raben Netherlands. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen via het formulier op de website. Of neem eerst contact met ons op, u kunt ons bellen via +31 (0)88 772 0000, een e-mail sturen of het contactformulier invullen.