Raben logo
Transport Estland Raben your-partner-in-logistics

Transport naar Estland

#Weconnect

PALLETS NAAR ESTLAND VERZENDEN?

PRIJS AANVRAGEN

Het noorden van het Europese vastenland bereiken via wegvervoer? Raben verzorgt uw transport naar Estland per pallet:

 • Export- en importzendingen tegen scherpe tarieven
 • Tarieven direct berekend via myOffer
 • Boek uw transport naar Estland via myOrder
 • Goederenvervoer voor pallets en pakketten
 • ADR-compatibel netwerk
 • Combinatie van opslag en transport via het eigen Raben netwerk
 • Real-time informatie over de locatie en status van uw zending
mesh
Transport naar Griekenland

Raben verzorgt uw transport naar Estland

In 1991 nam CEO Ewald Raben het besluit om zijn Nederlandse transportbedrijf (toen nog gevestigd in Winterswijk) uit te breiden naar Polen. Nadat Raben aldaar tientallen depots had geopend, werd de blik op verdere groei binnen Europa gelegd. In 2004 opende Raben een depot in Tallinn, Estland. Even later volgde een tweede depot in Tartu (in het zuidoosten), waarmee het huidige aantal van twee depots werd bereikt.

Tegenwoordig bestaat het netwerk van Raben uit meer dan 165 depots in 15 landen. De connecties tussen deze landen zijn het geheim achter het succes van Raben: lokaal laden via het nationale netwerk, daarna via de internationale connectie binnen het eigen netwerk naar het land van bestemming, waar wederom via het lokale netwerk de levering wordt verzorgd. Alle zendingen vanuit de Benelux vallen onder de verantwoordelijkheid van het Nederlandse transportteam van Raben. Wenst u gebruik te maken van transport naar Estland? Dan heeft u dus contact met onze Nederlandse collega's, waardoor u gewoon in uw eigen taal communiceert (Engels is ook mogelijk).

BENIEUWD NAAR ONZE TARIEVEN?

PRIJS AANVRAGEN
offerte transport estland

De zekerheid van Raben

Raben is een van de grootste logistieke dienstverleners van Europa. 15 sterke nationale netwerken vormen samen één groot internationaal netwerk waarmee we op vrijwel iedere locatie in Europa laden en lossen.

 • Altijd de juiste logistieke aanpak met de geschikte vervoermiddelen
 • Moderne opslagfaciliteiten in Nederland en Estland
 • Totaaloplossing voor al uw logistieke wensen
 • Speciale levertijdstippen
 • Een team van logistieke experts staat beschikbaar voor al uw producten
 • We maken gebruik van de nieuwste generatie IT-systemen
 • Kwaliteit ondersteund door ISO 22000-certificaat;
Raben truck in the vineyard

Betrouwbaar en efficiënt transport naar Estland

Met meer dan 1.3 miljoen inwoners is Estland een van de kleinere landen waar Raben actief is. Toch vormt Estland een belangrijke schakel in onze transporten van en naar o.a. Finland. De hoofdstad Tallinn, dat hemelsbreed 80 kilometer van Helsinki verwijderd is, ligt aan de Finse Golf en is de belangrijkste havenstad van het land. Wilt u pallets laten vervoeren tussen een laadadres in de Benelux en een bestemming in Estland, of andersom? Met myRaben bent u volledig in beheer van uw aanvraag. Met diverse applicaties bieden wij u de tools om een tarief aan te vragen (myOffer), een zending te boeken (myOrder), uw zending te volgen (Track&Trace), specifieke leverdetails doorgeven (myDelivery) of een melding te maken in het geval van schade (myClaim). Voor klanten die gebruik maken van een logistieke totaaloplossing inclusief opslag in een van onze magazijnen hebben we myStock in het leven geroepen, waardoor al onze klanten nu realtime in verbinding staan met al hun producten via myRaben. Zowel onderweg als in opslag.

Dankzij dit systeem en de koppelingen met ons TMS en WMS kunnen onze teams en onze klanten alle activiteiten nauwlettend monitoren, waamee we veel vragen wegnemen. Natuurlijk hebben we ook altijd een Customer Service Specialist ter beschikking staan om u te helpen met vragen over myRaben of een specifieke zending. Hoe prettig onze systemen dan ook mogen werken, het persoonlijke contact tussen de mensen van uw en onze organisatie blijft altijd het belangrijkste in de visie van Raben.

csm_Raben_road_transport_Gera_Korbussen_1-min_ce4a1c6424.jpg

Uitgebreide logistieke dienstverlening

Als een ervaren transport- en logistiekbedrijf dat internationaal opereert, kunnen we u altijd een logistieke oplossing op maat aanbieden. We beschikken over hypermoderne IT-systemen, een breed transportnetwerk en moderne opslagfaciliteiten. Daarbij staat duurzaamheid voorop. De diensten van Raben in Nederland omvatten:

 • Warehousing: we slaan uw goederen tijdelijk op in onze distributiecentra
 • Wegtransport: vrachtwagenvervoer is een van de snelste transportmogelijkheden die we aanbieden
 • Groupage transport: een kostenbesparende en duurzame transportoptie waar vrachtwagens worden gevuld met goederen van meerdere partijen
 • FTL: full truck load, oftewel transport waarbij een compleet volgeladen vrachtwagen direct van de laadlocatie naar de afleverlocatie rijdt
 • LTL: less than truckload, wat betekent dat uw zending wordt verstuurd in een vrachtwagen die niet volgeladen is
 • 4PL: als 4PL operator ontwerpen en beheren wij uw volledige supply chain
Transport Specialist Estland

Uw transport specialist Estland

Dankzij bewezen formules, systemen en visie werken alle Raben landen op dezelfde wijze. Dat maakt het makkelijker voor onze teams in Nederland om informatie uit te wisselen met teams in Estland. Daarnaast betekent dit voor u als klant dat u via uw eigen taal en met lokale specialisten communiceert en niet hoeft te wisselen tussen verschillende systemen om informatie van een depot uit Nederland of Estland op te vragen. Heeft u specifieke vragen over transport naar Estland? Onze Customer Service Specialisten beantwoorden deze graag of schakelen de hulp van Estse collega's in om u van de juiste informatie te voorzien. Dankzij deze kennisdeling is Raben met recht uw transport specialist Estland.

Offerte griekenland transport

Vraag een offerte aan voor transport naar Estland

Wilt u transport van Nederland naar Estland laten uitvoeren door Raben Netherlands? Vraag direct een zending aan door een offerte aan te vragen. Dit kunt u doen door het contactformulier op de website in te vullen. Wilt u meer informatie over onze logistieke oplossingen opvragen? U kunt ons telefonisch bereiken via (0)88 772 0050 of een e-mail sturen.