Raben logo
csm_Italy_country_banner_5633d5f99f.jpg your-partner-in-logistics

Transport naar Italië

#We connect

Locaties

Medewerkers

 m 2

Warehouse capaciteit

Jaarlijkse zendingen

mesh background mesh background

Maak gebruik van een unieke intermodale connectie tussen Raben Netherlands en Raben SITTAM in Italië. Transport via spoor biedt diverse voordelen:

 • Lagere CO2-uitstoot van zendingen in vergelijking met wegtransport
 • Export- en importzendingen tegen nog scherpere tarieven dan u al van ons gewend bent
 • Uw goederen zijn nog beter beveiligd
 • Dagelijks geplande transporten
 • Goederenvervoer voor pallets en pakketten
 • ADR-compatibel netwerk
 • Real-time informatie over de locatie en status van uw zending
mesh

BENIEUWD NAAR ONZE TARIEVEN?

PRIJS AANVRAGEN
I.png

Duurzaam transport naar Italië

Bij Raben Netherlands zijn we trots op onze connectie tussen Nederland en Italië. Zowel via de weg als per spoor bieden wij onze klanten een logistieke oplossing op maat. Met een dagelijkse verbinding tussen Etten-Leur en Cornaredo kunnen we het transport flexibel inrichten en sterke doorlooptijden realiseren. Wij transporteren alles wat op een pallet kan, van groupage en deelleveringen (LTL) tot FTL (Full Truck Load). Ook is ondersteuning van consolidatieprojecten mogelijk om kosten te besparen.Wij vervoeren vele productgroepen, waaronder levensmiddelen, industriële en gevaarlijke stoffen (ADR).

Met het transport van Raben profiteert u van vele voordelen

 • Voor ieder seizoen de juiste logistieke aanpak met geschikte vervoersmiddelen en werknemers met expertise;
 • Wij beschikken over moderne opslagfaciliteiten;
 • Raben Netherlands heeft de beschikking over een gespecialiseerd transportnetwerk en warehouse oplossingen;
 • Speciale levertijdstippen;
 • Een team van experts staat beschikbaar voor al uw producten;
 • We maken gebruik van de nieuwste generatie IT-systemen;
 • Kwaliteit ondersteund door ISO 22000-certificaat;
csm_Raben_long_truck_road_transport_new_branding_windmill-min_96f9510f0b.jpg

Uw logistieke specialist

Transport naar Italië laten uitvoeren door een logistics specialist? Doe dan zaken met Raben Netherlands, wij zijn een groot internationaal transportbedrijf met Europese en intermodale bestemmingen. We verzorgen diverse transportdiensten, waaronder FTL, LTL en groupage transport. Bedrijven in de FMCG Food en Non Food branche en technologische en chemische industrie kunnen ons inschakelen voor het vervoeren van hun goederen. Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier op de website.

Heeft u een zending goederen die u wilt laten vervoeren? U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor transport naar Italië. Wij zorgen ervoor dat uw producten volgens de gemaakte afspraken worden afgeleverd. Vragen? U kunt het contactformulier invullen of bellen naar (0)88 772 0000 voor meer informatie.

BENIEUWD NAAR ONZE TARIEVEN?

PRIJS AANVRAGEN
Raben long truck on warehouse place

Italië: belangrijke handelspartner van Nederland

Italië staat steevast in het lijstje van belangrijkste handelspartners van Nederland. Ook in 2021 was Italië weer aanwezig in de top 10. De export naar Italië is bijvoorbeeld meer dan de export naar Spanje en Polen. Zo stelt ook de Rijksoverheid. De officiële handelscijfers uit de databank Statline van het CBS zijn: in 2021 werd er in totaal voor een bedrag van € 25,5 miljard goederen geëxporteerd vanuit Nederland naar Italië, dit is een stijging van 32,4% ten opzichte van 2020. De totale invoer tussen Nederland en Italië in 2021 kwam uit op een bedrag van € 14,7 miljard.

De producten die Nederlandse bedrijven in 2021 het vaakst exporteerden naar Italië zijn medicinale en farmaceutische producten, elektrische apparaten, kunststof in primaire vormen, toestellen voor telecommunicatie en diverse fabricaten. We importeerden uit Italië dan weer medicinale en farmaceutische producten, diverse machines, ruwe aardolie en aardolieproducten, elektrische apparaten en kleding en toebehoren.

csm_kv_RAIL_NEW_door_to_door_9f7b5278cc.png

Intermodaal transport naar Italië

Als groot internationaal transport- en logistiekbedrijf kunnen we altijd een logistieke oplossing aanbieden. We beschikken over een breed transportnetwerk, moderne opslagfaciliteiten en we werken zo duurzaam mogelijk. Bij ons kunt u terecht voor de volgende logistieke diensten:

 • Warehousing: Ten behoeve van distributie slaan we uw goederen tijdelijk op.
 • Wegtransport: Vervoer over de weg met vrachtwagens, een van de snelste transport opties die we aanbieden.
 • FMCG transport: Fast Moving Consumer Goods, logistiek van verse producten onder de juiste omstandigheden. Groupage transport: containers worden gevuld met goederen van meerdere partijen, een kostenbesparende en duurzame transportvorm.
 • FTL: Volle Truck Ladingen transport, een volgeladen truck rijdt rechtstreeks van aflaad locatie naar afleverlocatie.
 • Groupage transport Containers worden gevuld met goederen van meerdere partijen, een kostenbesparende en duurzame transportvorm.
 • LTL: Less Than Truckload transport, de zending wordt verstuurd in een container of truck die niet volgeladen is.
 • Intermodaal transport: Transport over langere afstanden via trein.
 • 4PL: Als 4PL Logistics Operator kunnen we een volledige supply chain voor u ontwerpen en beheren.
csm_Raben_road_transport_Gera_Korbussen-min_7a29b2364e.jpg

Raben Netherlands: transport specialist naar Italië

Raben Netherlands is de Nederlandse tak van Raben Group, een groot en internationaal bekend transportbedrijf in Europa. Met vestigingen in meer dan 13 Europese landen, meer dan 90 jaar ervaring en meer dan 10.000 mensen in dienst is Raben Group een grote speler in de Europese transportsector. Wij zijn dus echt uw transport specialist naar Italië. Het bedrijf verzorgt jaarlijks meer dan 13 miljoen zendingen naar bestemmingen in Europa en het Midden-Oosten. Zo verzorgen we o.a. transport naar België en Polen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor transport naar Italië

Transport van Nederland naar Italië laten uitvoeren door Raben Netherlands? U kunt direct uw zending aanvragen door een offerte aan te vragen. Een offerte aanvragen kan via het contactformulier op de website. Wilt u eerst meer informatie opvragen over onze logistieke diensten? U mag dan een e-mail sturen of bel even naar +31 (0)88 772 0000.