Raben logo
csm_Raod_transport_international_Raben_c590a86208.jpg your-partner-in-logistics

ETA

estimated time of arrival

Op basis van dialogen met klanten en ontvangers van onze zendingen, realiseerden we ons het belang van de eerlijke en eenvoudige informatie over het tijdstip van levering van de zending, informatie waarmee u de route kunt volgen en de activiteiten kunt aanpassen, afhankelijk van de tijd van levering.

Wij willen u en uw bedrijf voorzien van betrouwbare informatie zodat u uw eigen bedrijfsvoering beter onder controle heeft.

Waarom is ETA zo speciaal?

 • Dynamische, real-time informatie
  over het tijdstip van leveren
  van uw zending
 • Transparantie van het logistieke
  proces
 • Mogelijkheid om uw werk te plannen
  afhankelijk van de geplande tijd
  van uw levering
mesh
Customized solutions for your delivery

Hoe werkt ETA?

De ETA wordt berekend wanneer de GPS-positie van het mobiele apparaat van de bestuurder wordt geregistreerd. Hij voert de bezorging uit volgens een geplande route door de bezorg- en ophaallocaties te bezoeken. Het mobiele apparaat communiceert met de juiste IT-systemen van de Raben Group, verwerkt deze informatie en maakt deze vervolgens beschikbaar in mytrack & trace in de myRaben.com portal. Klanten ontvangen dus ETA-informatie die een tijdslot is van +/- 2 uur.
 

In het geval van meer verkeer, ongevallen, wijzigingen in de volgorde van loslocaties of andere onvoorziene omstandigheden, werkt het systeem de ETA-parameter automatisch bij voor een afwijking gelijk aan of groter dan 60 minuten vanaf een eerder berekend ETA-tijdvak.

Meer informatie over ETA