Raben logo
csm_FTL_transport_Raben_22214f25e4.jpg your-partner-in-logistics

Transport naar Duitsland

dedicated_solutions_in_rail_transport_icon.svg

Maatwerk oplossingen

dedicated_customer_services_icon.svg

Toegewijde klantenservice

flexibility_with_variable_volumes_icon.svg

Flexibiliteit bij het omgaan met veranderende volumes

ecological_solutions_icon.svg

Ecologische oplossingen

  • dedicated_solutions_in_rail_transport_icon.svg

    Maatwerk oplossingen

Item 1 of 4
csm_Raben_raod_network_long_truck_new_branding-min_412e4ef234.jpg

Transport van Nederland naar Duitsland

Bent u op zoek naar een logistiek bedrijf dat transport van Nederland naar Duitsland kan verzorgen? Raben Netherlands is een groot logistiek bedrijf dat zowel nationaal als internationaal georiënteerd is en over een breed netwerk beschikt. Als transport specialist naar o.a. Duitsland kunnen wij diverse soorten transport aanbieden, altijd met de door u gewenste frequentie. Bedrijven in allerlei soorten branches kunnen gebruikmaken van onze transportdiensten. U kunt direct een zending aanvragen via het formulier op de website.

Door Raben Netherlands voor transport van Nederland naar Duitsland in te schakelen geniet u van allerlei voordelen:

  • Wij beschikken over moderne opslagfaciliteiten;
  • Raben Netherlands heeft de beschikking over een gespecialiseerd transportnetwerk en warehouse oplossingen;
  • Speciale levertijdstippen;
  • Een team van experts staat beschikbaar voor al uw producten;
  • We maken gebruik van de nieuwste generatie IT systemen;
  • Kwaliteit ondersteund door HACCP-, ISO 22000- en IFS-certificaten.

Een logistieke oplossing naar Duitsland nodig? Bij ons weet u zeker dat we voor de juiste aanpak kiezen! U kunt meteen een vrijblijvende offerte aanvragen of telefonisch contact opnemen via (0)88 772 0000 voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over onze transport diensten.

Logistiek naar Duitsland

Vanuit een economisch perspectief is Duitsland zeer belangrijk voor Nederland. Duitsland is veruit de belangrijkste handelspartner van Nederland, zowel op het gebied van export als import. Duitse bedrijven importeren veel machines, chemische producten, agrarische producten en aardolie producten uit ons land. Als exporteur is het daarom belangrijk uw zending netjes op het afgesproken tijdstip te leveren.

Raben Netherlands zorgt als internationaal transportbedrijf voor de juiste transport oplossing van Nederland naar Duitsland. In welke branche uw bedrijf actief bent maakt voor ons niet uit, wij verrichten het transport voor de chemische industrie, retail sector, automotive industrie en FMCG Non-Food branche. Wij zijn dé transport naar Duitsland specialist en kunnen uw zending op verschillende manieren vervoeren. U leest hieronder welke transport diensten wij verzorgen.

csm_Aerial_road_view-min_46b2896731.jpg

Warehousing

Warehousing is het tijdelijk opslaan van goederen ten behoeve van verdere distributie. Goederen kunnen opgeslagen worden voor zowel fabrikanten, importeurs, exporteurs, groothandels als andere transportbedrijven. We beschikken over circa 9.500 vierkante meter aan warehouse capaciteit. Deze opslagruimte kunnen we inzetten ten behoeven van uw transport van Nederland naar Duitsland, indien dat nodig is.

Wegtransport

Als buurland leent Duitsland zich uitstekend voor transport over de weg. Via Raben Netherlands kunt u uw goederen zowel via groupage verzenden als FTL, waarbij uw lading de volledige container inneemt. Een andere mogelijkheid is Fast Moving Consumer Foods (FMCG), transport dat bedoeld is voor verkochte consumentenartikelen. Hiermee bedoelen we eten, drinken, toiletartikelen, cosmetica producten en wasmiddelen. Hierbij is het van belang dat verse producten gekoeld bewaard worden en dat de voedselveiligheid prioriteit heeft.    

Groupage transport naar Duitsland

Transport naar Duitsland is dus zowel via groupage als FTL mogelijk. Bij groupage transport naar Duitsland wordt de container gevuld met goederen van meerdere partijen. Groupage is het bundelen van meerdere kleinere ladingen in één container. Dit zorgt voor efficiënter transport, maar het betekent ook dat de chauffeur naar meerdere locaties moet rijden. Hierdoor kan het transport iets langer duren.

Met name voor kleinere bedrijven is groupage transport naar Duitsland een gunstige en betaalbare transport oplossing. U hoeft niet als klein bedrijf zijnde alle logistieke kosten zelf op te hoesten, omdat u de container huurt met andere partijen. Doordat er geen halfvolle containers vervoerd hoeven te worden, kan het logistieke proces efficiënter ingericht worden. Een win-winsituatie voor zowel het bedrijf als het milieu.

Container transport naar Duitsland

Bij FTL transport (Volle Truck Ladingen) is de volledige container van u. Dit type transport noemen we container transport, dit kan ook naar Duitsland gaan. Vaak gaat container transport naar Duitsland over de weg, gezien de korte rij-afstand. Maar via zeevracht of luchtvracht is ook een mogelijkheid, mocht dat voor uw bedrijf handiger zijn.

Pallet transport

Ook pallet verzenden naar Duitsland is mogelijk bij Raben Netherlands. Hiervoor hebben we een uitgebreid logistiek netwerk opgebouwd, zodat we het transport snel kunnen aanbieden. Of het nu om een eenmalige verzending gaat of meermalige zendingen van pallets, wij kunnen het voor u regelen. Vraag hiervoor gerust een offerte aan, zodat we u een scherp voorstel kunnen doen voor uw transport naar Duitsland.

Voor meer informatie over deze transport diensten of andere zaken kunt u contact met ons opnemen. Wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan het formulier op de website in. Het liefst zo snel mogelijk een zending aanvragen? Neem dan even contact met ons op.

csm_Raben_road_transport_truck_LHV-min_c6074fb00b.jpg

Transport naar Duitsland specialist

In Duitsland beschikken we sinds kort over een depot in de plaats Schüttorf in de deelstaat Nedersaksen, nabij de grens met Nederland en de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het logistieke centrum heeft een cross-dockinggebied van 4.500 m²  en 53 laadhellingen voor inkomende en uitgaande goederen.

Met ruim 90 jaar ervaring, vestigingen in meer dan 13 Europese landen en meer dan 10.000 mensen in dienst is Raben Group een van de grootste logistieke bedrijven van Europa. Raben Netherlands is de Nederlandse tak van het bedrijf. We beschikken over een uitgebreid netwerk en meer dan 150 locaties verspreid over heel Europa. Voor alle vormen van transport kunt u bij ons terecht, waardoor we u gegarandeerd de juiste logistieke oplossing voor uw bedrijf kunnen bieden.

Vraag een offerte aan voor transport van Nederland naar Duitsland

Bent u op zoek naar een logistieke specialist die transport van Nederland naar Duitsland kan verzorgen? Raben Netherlands staat voor u klaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken, of vraag direct een messcherpe offerte aan. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)88 772 0000, per e-mail en via het contactformulier op onze website.