Raben logo
csm_TL_subpage_baner_Austria_PL_ccfba5b967.jpg your-partner-in-logistics

Transport naar Oostenrijk

#We Connect

Locaties

Medewerkers

 m 2

Warehouse capaciteit

Dagelijkse zendingen

mesh background mesh background

Raben Bexity is het toonaangevende logistieke bedrijf in Oostenrijk voor transport, opslag en distributie. Raben verbindt Nederland met Oostenrijk:

 • Snel transport naar elke bestemming in Oostenrijk
 • Export- en importzendingen tegen scherpere tarieven
 • 16 Raben-locaties in Oostenrijk
 • Uniform TMS voor de hele Raben Group
 • Dagelijks geplande transporten
 • Goederenvervoer voor pallets en pakketten
 • Eigen groupagenetwerk
 • ADR-compatibel netwerk
 • Real-time informatie over de locatie en status van uw zending
mesh

BENIEUWD NAAR ONZE TARIEVEN?

PRIJS AANVRAGEN

Wilt u (zo snel mogelijk) goederen van Nederland naar Oostenrijk of Oostenrijk naar Nederland vervoeren? Raben Netherlands zorgt voor een snelle, voordelige en veilige afhandeling van uw transportaanvragen. Vraag direct een prijs voor uw zending aan via onze website of neem telefonisch contact +31 (0)88 772 0000 met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

transport nederland oostenrijk

Strategische partner in transport naar Oostenrijk

Voor het organiseren van internationaal wegtransport van Nederland naar Oostenrijk staan wij tot uw beschikking. Als onderdeel van het bewezen transportnetwerk van de Raben Group bieden wij ook optimaal transport van en naar Oostenrijk.

Internationaal transport Oostenrijk door Raben betekent constante, frequente verbindingen en snelle leveringen. Raben Netherlands verzorgt uw zendingen uit Oostenrijk en de distributie van uw goederen binnen de gehele Benelux.

Ontdek wat wij voor u kunnen doen en neem contact met ons op!

csm_Raben_long_truck_road_network_old_branding-min_2e144900f0.jpg

Ontdek de voordelen van het Raben netwerk

 • Voor ieder seizoen de juiste logistieke aanpak met geschikte vervoersmiddelen en werknemers met expertise;
 • Wij beschikken over moderne opslagfaciliteiten;
 • Raben Netherlands heeft de beschikking over een gespecialiseerd transportnetwerk en warehouse oplossingen;
 • Speciale levertijdstippen;
 • Een team van experts staat beschikbaar voor al uw producten;
 • We maken gebruik van de nieuwste generatie IT-systemen;
 • Kwaliteit ondersteund door ISO 22000-certificaat;

Heeft u goederen die u naar Oostenrijk wilt laten vervoeren, dan kunt u gebruikmaken van onze transportservice. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op als u meer informatie wilt ontvangen. Raben Group is een van de grootste logistieke bedrijven van Europa en biedt altijd een oplossing.

Wat voor goederen er ook getransporteerd of opgeslagen dienen te worden, bij Raben Group bent u aan het juiste adres. Wij regelen het transport naar Oostenrijk namelijk voor bedrijven uit uiteenlopende sectoren, waaronder de automotive industrie, retail sector, technologische industrie, de FMCG-Food & Non-Food branches en de chemische industrie. Benieuwd of wij ook u kunnen helpen? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Uiteenlopende diensten

1. Warehousing

2. Wegtransport, Groupage, FTL & LTL

3. Supply Chain Management

BENIEUWD NAAR ONZE TARIEVEN?

PRIJS AANVRAGEN

Totale handel Nederland & Oostenrijk stijgt hard

Gezien de toenemende import en export tussen Nederland en Oostenrijk is het geen verrassing dat er steeds meer vraag is naar vakkundig transport naar Oostenrijk. Met name de afgelopen 10 jaren is de handel tussen Nederland en Oostenrijk toegenomen. Zo blijkt uit cijfers van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) dat van 2018 tot 2022 de totale handel met zo’n 42% is gestegen, van €9,1 miljard naar €12,9 miljard. Nederland exporteert meer naar Oostenrijk dan het importeert, wat wijst op een sterke positie van Nederlandse producten en diensten in de Oostenrijkse markt. De verwachting is dat deze trend de komende decennia zal voortzetten. Om deze reden heeft de Raben Group ook een uitgebreid netwerk in Oostenrijk.

Neem direct contact met ons op voor transport naar Oostenrijk

Heeft u goederen die u naar Oostenrijk wilt laten vervoeren? Kies dan voor transport naar Oostenrijk door Raben Group. Wij hebben een uitgebreid transportnetwerk, bieden tal van verschillende diensten aan en doen dit alles tegen scherpe tarieven. Raben Group is een van de grootste logistieke bedrijven van Europa en biedt altijd een oplossing – óók voor transport naar Oostenrijk.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie opvragen? In dat geval kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch 088 772 0000 als via de contactpagina op onze website.

mesh