Raben logo
csm_Raben_transport_new_branding_68669bdf85.jpg your-partner-in-logistics

Transport naar Polen

regular_shipping_of_goods_from_just_one_pallet_icon.svg

Standaard zendingen, vanaf een doos tot volle pallets

road_network_icon.svg

Betrouwbaar groupage netwerk

an_extensive_branch_network_icon.svg

Betrouwbaar partner netwerk

conexiuni transport zilnice

Dagelijkse connecties

 • regular_shipping_of_goods_from_just_one_pallet_icon.svg

  Standaard zendingen, vanaf een doos tot volle pallets

Item 1 of 4
csm_Raben_long_truck_road_network_old_branding-min_46e76bc837.jpg

Transport van Nederland naar Polen

Een bedrijf gezocht dat transport van Nederland naar Polen kan verzorgen? Maak dan kennis met Raben Netherlands. Wij zijn een groot transportbedrijf dat internationale dekking biedt en over een breed netwerk beschikt, we bieden onder andere transport naar Polen aan. We bieden een logistieke oplossing voor vele bedrijven in verschillende branches, tegen aantrekkelijke kosten. Hierbij maken we gebruik van duurzame en kostenbesparende oplossingen.

Bij Raben Netherlands mag u het volgende verwachten:

 • Voor ieder seizoen de juiste logistieke aanpak met geschikte vervoersmiddelen en werknemers met expertise;
 • Wij beschikken over moderne opslagfaciliteiten;
 • Raben Netherlands heeft de beschikking over een gespecialiseerd transportnetwerk en warehouse oplossingen;
 • Speciale levertijdstippen;
 • Een team van experts staat beschikbaar voor al uw producten;
 • We maken gebruik van de nieuwste generatie IT-systemen;
 • Kwaliteit ondersteund door HACCP-, ISO 22000- en IFS-certificaten.

Heeft u goederen die u naar Polen wilt laten vervoeren, dan kunt u gebruikmaken van onze transportservice. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op als u meer informatie wilt ontvangen. Raben Group is een van de grootste logistieke bedrijven van Europa en biedt altijd een oplossing.

csm_ETA_picture_12a12d4c19.jpg

Transport van en naar Polen

Polen is een belangrijke handelspartner van ons land en het op drie na belangrijkste transportland voor Nederland. Van de voormalige Oostbloklanden is Polen onze belangrijkste handelspartner. Volgens de Rijksoverheid groeide de handel tussen Nederland en Polen tussen 2012 en 2019 onafgebroken.

Zo werd er in 2019 voor een bedrag van € 13,5 miljard uitgevoerd en voor € 9,1 miljard ingevoerd, dit blijkt uit cijfers uit de databank Statline van het CBS. Vanuit ons land worden er vaak veel elektrische apparaten, fruit, groenten en voertuigen voor wegvervoer naar Polen getransporteerd. Anderzijds importeren wij uit Polen ruwe aardolie en aardolieproducten, elektrische apparaten en voertuigen voor wegvervoer.

De juiste transportoplossing

Raben Netherlands biedt de juiste transport oplossing voor bedrijven in verschillende branches. Van de chemische industrie tot retail sector, automotive industrie en FMCG Non-food branche. Bij ons transportbedrijf, dat ook transport naar Polen verzorgt, kunt u terecht voor de volgende transport diensten:

 • Warehousing: ten behoeve van distributie slaan we uw goederen tijdelijk op.
 • Wegtransport: vervoer over de weg met vrachtwagens, een van de snelste transport opties die we aanbieden.
 • FMCG transport: Fast Moving Consumer Goods, we transporteren verse producten onder de juiste omstandigheden.
 • FTL: Volle Truck Ladingen transport, een volgeladen truck rijdt rechtstreeks van aflaad locatie naar afleverlocatie.
 • LTL: Less Than Truckload transport, de zending wordt verstuurd in een container of truck die niet volgeladen is.
 • Intermodaal transport: transport over langere afstanden via trein, vliegtuig of vrachtschip.
csm_Raben_road_transport_truck_LHV-min_c6074fb00b.jpg

Kosten van transport van Nederland naar Polen

De kosten van transport naar Polen zijn afhankelijk van de afstand tot de eindbestemming, maar ook van het soort product dat vervoerd moet worden én van het soort transport waar u voor kiest. Zo zijn groupage transport (het samenvoegen van verschillende kleine ladingen van verschillende bedrijven tot één grote lading) en LTL transport de opties die het meest kostenefficiënt zijn. Bij LTL transport betaalt u bijvoorbeeld alleen transportkosten van het deel dat uw zending in de container of truck in beslag neemt.

Voor meer informatie over de prijs van een transport van Nederland naar Polen raden we u aan om een offerte aan te vragen via het contactformulier. U mag uiteraard ook eerst contact met ons opnemen. 

Een van de grootste logistieke bedrijven van de EU

We beschikken in Polen over een logistiek centrum dat een oppervlakte beslaat van 40.000 vierkante meter. Het logistiek centrum van Raben Polska heeft 80 laadperrons.

Raben Group is een van de grootste logistieke bedrijven van heel Europa. Ons bedrijf heeft meer dan 10.000 werknemers in dienst en is gevestigd in meer dan 13 landen binnen Europa. In totaal beschikken we over 150 locaties en hebben we een warehouse capaciteit van 1,2 miljoen vierkante meter. Jaarlijks verzorgen we 13 miljoen zendingen met goederen naar allerlei bestemmingen in Europa en het Midden-Oosten.

Groupage en FTL transport

Transport naar Polen gaat voornamelijk via wegtransport met vrachtwagens. U heeft dan de keuze uit groupage transport, FTL en eventueel LTL transport. Bij groupage wordt de container gevuld met goederen van meerdere partijen. U deelt dus als het ware het vervoer (en de kosten) met andere bedrijven. Dit zorgt aan de ene kant voor efficiënter transport, één Raben vrachtwagen onderweg naar Polen, aan de andere kant betekent dit ook dat de chauffeur naar meerdere locaties moet rijden in het land.

Bij FTL transport (Volle Truck Ladingen) is de volledige container van u. De lading gaat direct van de laadlocatie naar de gewenste bestemming in Polen. Door in een rechte lijn te rijden naar de specifieke bestemming wordt het transport traject aanzienlijk ingekort. Bij LTL transport (Less Than Truckload) worden kleinere ladingen van verschillende bedrijven in één container gestopt. Dit is ideaal als u een kleine lading heeft die niet de volledige truck of container in beslag neemt. Voordelen van LTL transport zijn verlaagde kosten (u betaalt alleen uw eigen gedeelte van de lading), betere beveiliging en Freight Tracking (het volgen van uw zending).

Vraag een offerte aan voor transport naar Polen

Op zoek naar een professioneel logistiek bedrijf dat een eenmalig of frequent transport van goederen naar Polen kan verzorgen? Bekijk de mogelijkheden van transport op de website en neem contact op voor meer informatie, of vraag een offerte aan. U kunt gemakkelijk een offerte aanvragen via het contactformulier.

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen om uw vragen over transport van Nederland naar Polen te stellen, bijvoorbeeld over de prijs. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier. Bel naar +31 (0)88 772 0000, stuur een e-mail of laat uw contactgegevens achter in het contactformulier dat u op de website vindt. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om u van meer informatie te voorzien.