Raben logo
csm_FTL_transport_Raben_0537fecc24.jpg your-partner-in-logistics

Transport naar Spanje

dedicated_solutions_in_rail_transport_icon.svg

Maatwerk oplossingen

dedicated_customer_services_icon.svg

Toegewijde klantenservice

flexibility_with_variable_volumes_icon.svg

Flexibiliteit bij het omgaan met veranderende volumes

ecological_solutions_icon.svg

Ecologische oplossingen

 • dedicated_solutions_in_rail_transport_icon.svg

  Maatwerk oplossingen

Item 1 of 4
csm_Raben_long_truck_road_transport_new_branding_windmill-min_3ca7c354fe.jpg

Transport naar Spanje

Een transport naar Spanje laten uitvoeren, bijvoorbeeld in de vorm van groupage? Raben Netherlands is een internationaal transportbedrijf dat transport verzorgt naar Spanje en naar andere (Europese en intermodale) bestemmingen zoals Tsjechië, Griekenland, België en Italië. We bieden vele transport mogelijkheden voor allerlei bedrijven in verschillende branches, waaronder FMCG Food en Non Food, chemische industrie en technologische industrie.

Zodoende is er voor elke transport vraag een logistieke oplossing mogelijk. Hierbij nemen we zoveel mogelijk duurzame en kostenbesparende maatregelen. Direct bijvoorbeeld groupage naar Spanje aanvragen doet u via het formulier op de website, of vraag een offerte aan.

Transport naar Spanje van Raben

Door Raben Netherlands als logistiek specialist in te schakelen voor transport naar Spanje en andere bestemmingen geniet u van de volgende voordelen:

 • Voor ieder seizoen de juiste logistieke aanpak met geschikte vervoersmiddelen en werknemers met expertise;
 • Wij beschikken over moderne opslagfaciliteiten voor uw goederen;
 • Raben Netherlands heeft de beschikking over een gespecialiseerd transportnetwerk en warehouse oplossingen;
 • Speciale levertijdstippen;
 • Een team van experts staat beschikbaar voor al uw producten;
 • We maken gebruik van de nieuwste generatie IT-systemen;
 • Kwaliteit ondersteund door ISO 22000-certificaat;
csm_Raben_long_truck_road_transport-min_385320e5e8.jpg

Transport van en naar Spanje

Spanje staat in de top 10 van belangrijkste handelspartners van Nederland. In 2021 werd voor een bedrag van € 18,4 miljard uitgevoerd en voor € 10,7 miljard ingevoerd, dit blijkt uit cijfers van de Rijksoverheid. De handel tussen Spanje en Nederland is in 2021 met bijna 30% gestegen ten opzichte van 2020.

Vanuit ons land worden er vaak veel medicinale en farmaceutische goederen, fabricaten, elektrische apparaten, kantoor- en automatische gegevensverwerkende machines en toestellen voor telecommunicatie geëxporteerd naar Spanje. Anderzijds importeren wij uit Spanje veelal groenten en fruit, ruwe olie en aardolieproducten, chemische producten, voertuigen voor wegvervoer en kleding.

Al onze transportdiensten op een rij

Als groot transportbedrijf hebben we een breed aanbod aan transport diensten. Zo kunnen we altijd de juiste transport oplossing bieden, ook voor goederen transport naar Spanje. We regelen het transport voor bedrijven in de FMCG Food en Non Food branche, chemische industrie, retail sector, technologische industrie en automotive industrie. Van groupage naar Spanje tot Less Than Truckload transport:

 • Warehousing: ten behoeve van distributie slaan we uw goederen tijdelijk op.
 • Wegtransport: vervoer over de weg met vrachtwagens, een van de snelste transport opties die we aanbieden.
 • FMCG transport: Fast Moving Consumer Goods, logistiek van verse producten onder de juiste omstandigheden.
 • Groupage transport: containers worden gevuld met goederen van meerdere partijen, een kostenbesparende en duurzame transportvorm.
 • FTL: Volle Truck Ladingen transport, een volgeladen truck rijdt rechtstreeks van aflaad locatie naar afleverlocatie.
 • LTL: Less Than Truckload transport, de zending wordt verstuurd in een container of truck die niet volgeladen is.
 • Intermodaal transport: transport over langere afstanden via trein, vliegtuig of vrachtschip.
 • Zee- en luchtvracht: Vervoer over zee en door de lucht, zowel Express als standaard zendingen naar internationale bestemmingen.
 • 4PL: Als 4PL Logistics Operator kunnen we een volledige supply chain voor u ontwerpen en beheren.
csm_Raben_long_truck_new_branding_on_warehouse_place_1-min_ddf04e5f14.jpg

Groot internationaal logistiek bedrijf met aandacht voor duurzaamheid

Raben Netherlands is onderdeel van Raben Group. Met ruim 90 jaar ervaring met transport, vestigingen in meer dan 13 Europese landen, waaronder Duitsland en Polen, en meer dan 10.000 mensen in dienst is Raben Group een van de grootste logistieke bedrijven van Europa. We beschikken over een uitgebreid netwerk met meer dan 150 bestemmingen verspreid over heel Europa en hebben een warehouse capaciteit van 1,2 miljoen vierkante meter. Verder hebben we aandacht voor het milieu: we gebruiken milieuvriendelijke vrachtwagens en verrichten met regelmaat CO2 metingen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor transport naar Spanje

Wilt u ons transportbedrijf inschakelen voor eenmalig of frequent transport van goederen naar Spanje, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van groupage naar Spanje? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van transport naar Spanje te bespreken, of vraag direct uw zending aan via het offerteformulier. Voor het aanvragen van meer informatie of een offerte mag u contact met ons opnemen. U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar +31 (0)88 772 0000. Ook kunt u uw vragen sturen per e-mail of het contactformulier. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact op met meer informatie.