Raben logo
Mobile devices for transport and logistics your-partner-in-logistics

PCD

picture confirming delivery

De huidige marktsituatie is een behoorlijke uitdaging. Desalniettemin staan wij altijd klaar om verzendingen af te handelen.

Wij zorgen voor veiligheid en spelen in op uw huidige behoeften. We introduceren een nieuwe Picture Confirming Delivery-oplossing die de bevestiging van levering mogelijk maakt zonder contact, bijna zonder deelname van de geadresseerde.

PCD innovatie betekend:

  • veiligheid - contact-vrij leveren, zonder contact
    tussen de ontvanger en de chauffeur

  • gemak- geen onnodige handtekeningen en stempels,
    op afstand afhaalmogelijkheden bijv. bij een verplichte quarantaine
  • zekerheid- weergeven van de datum. tijdstip en exacte plaats
    van het leveren, de staat van de zending bij aankomst vastgelegd met foto's
mesh
PCD (Picture Confirming Delivery)

Hoe werkt PCD?

Het bezorgproces met PCD is heel eenvoudig. Het is voor u als klant voldoende om een bestelling in het myOrder-systeem (op het myRaben.com-platform) in te voeren waarin u aangeeft dat u de gratis aanvullende PCD-service wilt gebruiken.

Vervolgens laat de chauffeur bij het afleveren de goederen achter op de door de geadresseerde aangegeven plaats en maakt hij 3 foto's: van het etiket, van de zending en van de zending met het etiket. Op deze manier bevestigt hij gemakkelijk de levering zonder dat de geadresseerde daarvoor moet tekenen, zodat het mogelijk is om een geschikte afstand tussen de chauffeur en de geadresseerde te bewaren. De foto's worden automatisch opgeslagen op het mobiele apparaat van de chauffeur en verwerkt tot een pakbon. Het document registreert ook het registratienummer van de vrachtwagen, datum, tijd en geografische coördinaten van de plaats waar de foto's zijn gemaakt.

Deze innovatieve oplossing garandeert dat de foto's op een bepaalde plaats en tijd zijn gemaakt. In de myTrack & Trace module ziet u direct het afleverbewijs op het myRaben platform.
 

Profiteer van onze nieuwe oplossing!

Meer informatie over PCD

Picture Confirming Delivery