Raben logo
csm_IT_area_banner-min_2c40787e47.png your-partner-in-logistics

IT oplossingen

Onderweg met IT technology

csm_Raben_IT_person_084dba9f24.jpg

Technologiën worden gemaakt door mensen

Een toegewijd team van IT-specialisten dat toezicht houdt op de beveiliging en de goede werking van onze systemen is de basis waarop we moderne oplossingen bouwen.
We hebben voor de hele Groep geïntegreerde magazijn- en transportsystemen, waardoor we de volledige controle hebben over de processen in het magazijn en we de transportactiviteiten optimaliseren. We verzamelen al onze processen in één systeem dat zichtbaar is voor de klant - myRaben. Hiermee kunt u bestellingen plaatsen, uw magazijn beheren of uw zending volgen. We hebben het platform verrijkt met de innovatieve ETA-parameter (geschatte aankomsttijd), die de geschatte levertijd specificeert. Hierdoor verwerven onze klanten in realtime zendingsinformatie, wat een nauwkeurige planning van operaties mogelijk maakt.

Job in the IT department

Perfecte synergie

Een zending van punt A naar punt B krijgen, is niet alleen de taak van de chauffeur. Daarachter schuilt een uitgebreide technologische infrastructuur, een transportmanagementsysteem waarmee we de zending in elke fase nauwlettend in de gaten kunnen houden. Dankzij de bijbehorende programma's kunnen we transportdocumenten goed afhandelen, de route optimaliseren en klachten afhandelen. Een vergelijkbare benadering wordt gevolgd met magazijnbeheer en speciale systemen voor uitgebreid beheer van activiteiten, voorraden en arbeid. Het contractuele logistieke aanbod omvat ook extra diensten zoals co-packing en co-fabricage. Ook zij zouden niet kunnen bestaan ​​zonder de complementaire apparatuur en software.

Dit alles, gecombineerd met procesautomatisering, zorgt voor een moderne en toekomstbestendige logistiek.

PCD oplossing voor jou!