Raben logo
Value Added Services logistiek your-partner-in-logistics

Value Added Services (VAS)

Totale ontzorging van uw logistiek

Daily connections with retail networks around the world

Dagelijkse connecties met wereldwijde retail netwerken

Comprehensive process management

Uitgebreid proces management

Expertise and many years of experience in various industries

Ervaren partner

Modern IT solutions

Moderne IT oplossingen

Flexibility and process automation

Flexibele en geautomatiseerde processen

  • Daily connections with retail networks around the world

    Dagelijkse connecties met wereldwijde retail netwerken

Item 1 of 5
Kom in contact met onze specialisten!
Egalitatea la locul de muncă

VAS/VAL voor uw goederen

We bieden co-fabricage- en co-packingdiensten voor klanten die op zoek zijn naar nieuwe en geoptimaliseerde bedrijfsoplossingen. We produceren en verpakken goederen voor individuele bestellingen en voor grote promotionele acties.  Om ervoor te zorgen dat de klant alles op tijd ontvangt, beheren we het hele logistieke proces.

Ambalare in depozitele Raben

Onze Value Added Services bestaan uit:

  • Het verpakken van de goederen: dozen, multi-packs, flow-packs, hoezen, blisters

  • Opnieuw inpakken voor retailnetwerken: stands, displaypallets, SRP / RRP-verpakking voor retailers
  • Productie van sets: basis-, seizoenskalenders

  • Producten samenvoegen: aanbrengen van krimpfolie, hoezen, banden en toevoegen van promotieartikelen

  • Labelen: handmatig, automatisch, etiketten printen en plakken

  • Beheer van productiecomponenten

  • Processen: passieve co-verpakking (naar voorraad), actieve co-verpakking (per bestelling), MTO (labelen van producten die onder een bestelling vallen).

Meerwaarde creëren door te besparen

De waardetoevoegende services bieden uitkomst voor bedrijven die aandacht willen trekken van kalnten, het aantal transacties willen verhogen of klanten bij verschillende promoties wil betrekken en zo de inkomsten van het bedrijf verhogen. Door te kiezen voor onze co-packingdiensten, is het mogelijk om te besparen op allerlei tools en geeft u tegelijkertijd meerwaarde aan uw producten.

Verpakken van uw producten

De verpakking en bijbehorende handelingen bieden meerwaarde aan de producten die u produceert. Het uiterlijk van een verpakking speelt immers een grote rol bij het maken van een keuze voor een bepaald product en fungeert als visitekaartje. De verpakking is immers net zo belangrijk als de inhoud van de verpakking, het oog wil ook wat. Echter betekent dit niet dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het product. Door te kiezen voor onze externe verpakkingsservice, kunt u zich focussen op de kwaliteit van het product.

mesh
Value added services VAS VAL

Wat houdt Value Added Services in?

Een Value Added Service is een aanvullende dienst die wij bovenop onze standaarddienstverlening aanbieden, met als doel extra waarde te creëren voor onze klanten. Deze services variëren van goederen verpakken tot het inpakken van stands voor retailnetwerken en van producten labelen tot co-verpakking. VAS staat dus voor Value Added Services en VAL staat voor Value Added Logistiscs. In de praktijk worden de termen VAS en VAL door elkaar heen gebruikt, maar eigenlijk zijn Value Added Logistics een vorm van Value Added Services. Als logistiek dienstverlener bieden wij extra services die waarde toevoegen aan het logistieke proces binnen de keten. Vandaar dat we in onze sector dus hetzelfde bedoelen als we spreken over VAS en VAL.

Het grootste voordeel van VAS is dat wij de services kunnen uitvoeren als onderdeel van het logistieke proces. Uw goederen worden dus niet onnodig getransporteerd, waarmee u tijd en kosten bepaart.

copacking.png

Meer weten? Neem contact op

Waarde toevoegende services is onderdeel van contractlogistiek. Naast voor waarde toevoegende services, kunt u bij ons internationaal logistiek bedrijf ook terecht voor onder andere e-commerce, warehousing en wegtransport. Meer weten? Neem gerust contact op voor meer informatie.