Raben logo
Oameni la birou your-partner-in-logistics

Kantoormedewerkers

Wij hebben de Drive om oplossingen te vinden!

csm_Raben_employee_at_office-min_0494914e78.jpg

Als we de kenmerken opnoemen die ons karakteriseren, dan zijn dat zeker onze vriendelijke sfeer en wederzijds respect. Zonder dit is het streven naar perfecte oplossingen onmogelijk. Ontwikkeling zonder samenwerking is onmogelijk.

Daarom steunen we elkaar in moeilijke situaties, zoeken we naar de beste oplossingen en vieren we samen kleine en grote successen. Hier hebben we allemaal de Drive om ons te ontwikkelen. Als jij dat ook hebt, dan ben je bij Raben Group aan het juiste adres. Het bedrijf draagt zorg voor de ontwikkeling van zijn werknemers door een aantal opleidingstrajecten aan te bieden. Iedereen kan hieraan deelnemen. Deze trajecten omvatten ook internationale projecten, waarbij de uitwisseling van ervaringen en het opdoen van praktische kennis van onschatbare waarde zijn.

Het evenwicht tussen werk en privé is voor ons van grote waarde. We komen graag samen na het werk. Soms om onze successen te vieren, maar ook om iemands verjaardag te vieren. Met trots en plezier zijn wij al jaren betrokken bij MVO-campagnes. Heb je de Drive om een goede sfeer te creëren? Kom erbij!

Actuele vacatures
Geen vacatures beschikbaar

Voor jou

Daarom wil jij bij Raben Netherlands werken
  • icon_family_friendly_employer.svg

    Goede werk/privé-balans

Item 1 of 5

Naast deze voordelen ben je ook zeker van:

  • Werken in een gezellig en kennisuitwisselend team
  • Mogelijkheid tot ontwikkeling van en deelname aan internationale ontwikkelingsprojecten
  • Duidelijke en transparante afspraken over jouw arbeidsvoorwaarden
  • Een uitdagende rol in een sterke internationale organisatie

Word lid van ons team!

mesh