Raben logo
csm_Raben_transport_new_branding_68669bdf85.jpg your-partner-in-logistics

Transport van Nederland naar Polen

regular_shipping_of_goods_from_just_one_pallet_icon.svg

Standaard zendingen, vanaf een doos tot volle pallets

road_network_icon.svg

Betrouwbaar groupage netwerk

an_extensive_branch_network_icon.svg

Betrouwbaar partner netwerk

daily_conections.svg

Dagelijkse connecties

 • regular_shipping_of_goods_from_just_one_pallet_icon.svg

  Standaard zendingen, vanaf een doos tot volle pallets

Item 1 of 4
csm_Raben_long_truck_road_network_old_branding-min_46e76bc837.jpg

Transport van Nederland naar Polen

Bedrijf gezocht dat transport van Nederland naar Polen kan verzorgen? Maak kennis met Raben Netherlands. Dit is een groot transportbedrijf dat internationale dekking biedt en over een breed netwerk beschikt. Wij bieden een logistieke oplossing voor vele bedrijven in verschillende branches, tegen aantrekkelijke kosten. Hierbij maken we gebruik van duurzame oplossingen.

U geniet van de volgende voordelen:

 • Wij beschikken over moderne opslag faciliteiten.
 • Raben Netherlands heeft de beschikking over een gespecialiseerd transport netwerk en warehouse oplossingen.
 • Speciale levertijdstippen.
 • Een team van experts voor al uw goederen.
 • We maken gebruik van de nieuwste generatie IT systemen.
 • Kwaliteit ondersteund door HACCP-, ISO 22000- en IFS-certificaten.

Een logistieke oplossing nodig? Raben Group is een van de grootste logistieke bedrijven van Europa en biedt altijd een oplossing

csm_ETA_picture_12a12d4c19.jpg

Transport van en naar Polen

Polen is een belangrijke handelspartner van ons land en het op drie na belangrijkste transport land voor Nederland. Van de voormalige Oostbloklanden is Polen onze belangrijkste handelspartner. Volgens de Rijksoverheid groeide de handel tussen Nederland en Polen tussen 2012 en 2019 onafgebroken.

Zo werd er in 2019 voor een bedrag van €13,5 miljard uitgevoerd en voor €9,1 miljard ingevoerd, dit blijkt uit cijfers uit de databank Statline van het CBS. Vanuit ons land worden er veelal veel elektrische apparaten, fruit, groenten en voertuigen voor wegvervoer naar Polen getransporteerd. Anderzijds importeren wij uit Polen ruwe aardolie en aardolieproducten, elektrische apparaten en voertuigen voor wegvervoer.

De juiste transportoplossing

Raben Netherlands biedt de juiste transport oplossing voor bedrijven in verschillende branches. Van de chemische industrie tot retail sector, automotive industrie en FMCG Non-food. Bij ons transportbedrijf dat ook transport naar Polen verzorgt, kunt u terecht voor de volgende transport diensten:

 • Warehousing. Ten behoeve van distributie slaan we uw goederen tijdelijk op
 • Wegtransport
 • Logistiek van verse producten. We transporteren verse producten onder de juiste omstandigheden
 • FTL (Volle Truck Ladingen) transport. Een volgeladen truck rijdt rechtstreeks van aflaadlocatie naar afleverlocatie
 • LTL (Less Than Truckload) transport. De zending wordt verstuurd in een container of truck die niet volgeladen is
csm_Raben_road_transport_truck_LHV-min_c6074fb00b.jpg

Kosten van transport van Nederland naar Polen

De kosten van transport naar Polen zijn afhankelijk van de afstand tot de eindbestemming, maar ook van het soort product dat vervoerd moet worden én van het soort transport waar u voor kiest. Zo zijn groupage transport (het samenvoegen van verschillende kleine ladingen van verschillende bedrijven tot één grote lading) en LTL transport de opties die het meest kosten efficiënt zijn. Bij LTL transport betaalt u bijvoorbeeld alleen transport kosten van het deel dat uw zending in de container of truck in beslag neemt.

Voor meer informatie over de prijs van transport van Nederland naar Polen raden we aan om een offerte aan te vragen via het contactformulier of contact op te nemen.

Een van de grootste logistieke bedrijven van de EU

Raben Group beschikt in Polen over een logistiek centrum dat een oppervlakte beslaat van 40.000 vierkante meter. Het logistiek centrum van Raben Polska heeft 80 laadperrons. Raben Group is een van de grootste logistieke bedrijven van heel Europa. Ons bedrijf heeft meer dan 10.000 werknemers in dienst en is gevestigd in meer dan 13 landen binnen Europa. In totaal beschikken we over 150 locaties en hebben we een warehouse capaciteit van 1,2 miljoen vierkante meter. Jaarlijks verzorgen we 13 miljoen zendingen met goederen naar allerlei bestemmingen in Europa en het Midden-Oosten.

Vraag een offerte aan voor transport naar Polen

Op zoek naar een professioneel logistiek bedrijf dat een eenmalig of frequent transport van goederen naar Polen kan verzorgen? Bekijk de mogelijkheden van transport op de website en neem contact op voor meer informatie, of vraag een offerte aan. U kunt gemakkelijk een offerte aanvragen via het contactformulier.

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen om uw vragen over transport te stellen. Telefonisch, per mail of via het contactformulier. Bel naar +31 (0)88 772 0000, stuur een e-mail of laat uw contactgegevens achter in het contactformulier dat u op de website vindt. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om u van meer informatie te voorzien.