Raben logo
csm_Slider_13319721b1.jpg your-partner-in-logistics

Groupage transport naar Duitsland

regular_shipping_of_goods_from_just_one_pallet_icon.svg

Standaard zendingen, vanaf een doos tot volle pallets

road_network_icon.svg

Betrouwbaar groupage netwerk

an_extensive_branch_network_icon.svg

Betrouwbaar partner netwerk

daily_conections.svg

Dagelijkse connecties

  • regular_shipping_of_goods_from_just_one_pallet_icon.svg

    Standaard zendingen, vanaf een doos tot volle pallets

Item 1 of 4

Groupage transport naar Duitsland

Bent u op zoek naar een logistiek bedrijf om groupage transport van Nederland naar Duitsland te verzorgen? Groupage is het bundelen van meerdere kleinere ladingen in een container, zodat het transportproces efficiënter ingericht kan worden. Dit is gunstig voor kleinere bedrijven, omdat het kosten bespaart. Hierdoor hoeft namelijk niet een hele container gehuurd te worden.

Raben Netherlands is een logistiek bedrijf met een specialisatie in groupage zendingen naar Duitsland.

  • voor ieder seizoen de juiste logistieke aanpak met geschikte vervoersmiddelen en werknemers met expertise,
  • speciale levertijdstippen,
  • toegevoegde services , zoals co-packing and co-manufacturing,
  • een speciaal transport netwerk en warehouse oplossingen,
  • kwaliteit ondersteund door HACCP-, ISO 22000- en IFS-certificaten.

Groupage transport nodig? Schakel dan Raben Netherlands in als uw logistieke partner. Wij zorgen gegarandeerd voor de beste logistieke oplossing.

Wat is de betekenis van groupage transport?

De logistieke kosten zijn voor grotere bedrijven minder zwaar dan voor kleinere bedrijven. Een kostenefficiënte logistieke oplossing is daarom interessant voor deze kleinere bedrijven. Bij groupage transport worden meerdere kleinere ladingen, die op zichzelf een container niet kunnen vullen, gecombineerd. Doordat er geen halfvolle containers vervoerd hoeven te worden, kan het logistieke proces dus efficiënter ingericht worden. Daarnaast wordt er ook niet de volle pond betaald voor de huur van de container, waardoor deze manier van transport interessanter is voor kleinere bedrijven.

De voordelen van groupage van Nederland naar Duitsland

Groupage transport kan op allerlei manieren. Groupage is met wegtransport mogelijk, maar ook bij zeevracht en luchtvracht. Voor transport naar Duitsland is groupage via wegtransport doorgaans de meest logische keuze, gezien de afstand tussen Nederland en Duitsland. Naast de lagere kosten is een ander groot voordeel van groupage de lagere impact op het milieu. Er is namelijk minder transport nodig, omdat meerdere bedrijven van één zending kunnen profiteren.

Groupage naar Duitsland en wegtransport

Voor groupage naar Duitsland is wegtransport een zeer geschikte optie. Vrachtwagens kunnen LTL (Less Than Truckload) en FTL (Full Truck Load) de weg op gestuurd worden. Dankzij het brede en goed ontwikkelde logistieke netwerk kan Raben Netherlands groupage zowel binnen Nederland als internationaal aanbieden.

Het verschil tussen groupage en stukgoed

Bij groupage hebben we het dus over het gebundeld verzenden van diverse ladingen, van meerdere bedrijven. Dit komt de efficiëntie van de goederenstroom ten goede. Stukgoed is iets anders. Daarbij kan bijvoorbeeld aan enkele dozen op een pallet gedacht worden. Een stukgoed is dan een eenheid die verpakt is. Hier gaat het dus meer om een goed en niet om een samengevoegde zending.

Raben Netherlands is logistiek specialist in groupage naar Duitsland

Raben Netherlands is een Nederlands transport bedrijf dat onderdeel uitmaakt van de Raben Group. De Group beschikt inmiddels over vestigingen in meer dan 13 Europese landen, in totaal ruim 10.000 mensen in dienst, 90 jaar ervaring en ongeveer 1,2 miljoen vierkante meter aan warehouse ruimte. Hierdoor zin we een van de grotere logistieke bedrijven van Nederland en Europa, en dus de ideale partner voor groupage transport naar Duitsland.

Vraag een vrijblijvende offerte voor groupage transport naar Duitsland aan

Zoekt u een logistieke partij om groupage zendingen naar Duitsland aan uit te besteden? Wij regelen het graag voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of vraag direct een offerte aan. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)88 772 0000, per e-mail, of door middel van het contactformulier op onze website.