Raben logo
csm_Truck_for_drivers_banner_898557a804.png your-partner-in-logistics

Logistieke bedrijven in Eindhoven

Regular traffic, including individual parcels and shipments

Standaard zendingen, vanaf een doos tot volle pallets

strong road networks for bulk goods

Betrouwbaar groupage netwerk

 An extensive branch network

Betrouwbaar partner netwerk

Direct daily transport connections

Dagelijkse connecties

 • Regular traffic, including individual parcels and shipments

  Standaard zendingen, vanaf een doos tot volle pallets

Item 1 of 4
Shipment tracking

Logistieke bedrijven in Eindhoven en omgeving

Logistieke bedrijven in Eindhoven gezocht? Raben Netherlands is een logistiek bedrijf dat werkzaam is in deze regio en u waar nodig ondersteunt. Dit bedrijf verzorgt zowel nationaal als internationaal transport en is onderdeel van Raben Group. We beschikken over vestigingen in 13 landen binnen Europa en bieden dankzij onze brede logistieke dienstverlening voor ieder bedrijf nabij Eindhoven de ideale logistieke oplossing.

Bedrijven genieten bij ons van diverse voordelen:

 • Wij hebben de beschikking over moderne opslag faciliteiten;
 • Raben Netherlands beschikt over een gespecialiseerd transport netwerk en warehouse oplossingen;
 • Speciale levertijdstippen;
 • Een team van experts voor al uw goederen;
 • We maken gebruik van de nieuwste generatie IT-systemen;
 • Kwaliteit ondersteund door ISO 22000-certificaat;

Groupage transport in Eindhoven nodig? Schakel dan Raben Netherlands in als uw logistieke partner. Wij zorgen gegarandeerd voor de beste logistieke oplossing voor uw bedrijf. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem eerst contact op als u meer wilt weten over onze dienstverlening.

Bij Raben Netherlands zijn uw goederen te allen tijde in goede handen.

Groot logistiek bedrijf nabij Eindhoven

Raben Netherlands is een van de grootste logistieke bedrijven dat actief is in Eindhoven en omgeving. We zijn al logistiek partner van vele bedrijven uit Eindhoven, de branches waar deze bedrijven actief in zijn verschillen enorm van elkaar. Wij bieden een brede logistieke dienstverlening aan tegen goede prijzen, die uw zorgen op het gebied van logistiek in Eindhoven geheel uit handen kan nemen. Bij ons kunnen bedrijven onder andere terecht voor de volgende diensten:

 • Warehousing
 • Wegtransport
 • Logistiek van verse producten
 • FTL (Volle Truck Ladingen) transport
 • LTL (Less Than Truckload) transport
 • Intermodaal transport
 • Zee- en luchtvracht
Aerial road view

Warehousing

Wij zijn een logistiek bedrijf nabij Eindhoven dat over een grote warehouse capaciteit beschikt, maar liefst 9.500 m2. Dankzij deze grote capaciteit zijn wij in staat om uw goederen grootschalig op te slaan. Deze goederen kunnen voor een korte of langere termijn worden opgeslagen in ons warehouse in de buurt van Eindhoven. Zodoende kunnen ze later weer verkocht worden, of tijdelijk opgeslagen worden voor de distributie van de goederen. Raben Netherlands verzorgt warehousing en andere logistieke diensten voor verschillende bedrijven in de omgeving van Eindhoven, waaronder groothandels, transportbedrijven, importeurs, exporteurs en fabrikanten.

Wegtransport

Zonder wegtransport kunnen geen online bestellingen worden geplaatst en hebben vele winkels en supermarkten geen voorraad. Dit maakt dat wegtransport voor veel bedrijven nabij Eindhoven van essentieel belang is. Dankzij een goede vloot aan transportmiddelen en een uitgebreid netwerk is Raben Netherlands in staat om wegtransport binnen Nederland, maar ook naar andere landen te verzorgen. Groupage en distributie naar bijvoorbeeld het Midden-Oosten is ook een optie.

Logistiek van verse producten

Verse producten vragen om speciaal vervoer: voor het behouden van de versheid zijn de juiste omstandigheden van groot belang. Hierbij kunt u denken aan de juiste temperatuur, maar ook aan levering volgens een correcte planning. Raben Netherlands zorgt ervoor dat verse producten op de meest efficiënte manier naar de plaats van bestemming worden vervoerd. Hierbij staan verantwoordelijkheid, passie voor logistiek, vakkennis en tijdigheid te allen tijde centraal.

csm_Raben_road_transport_truck_LHV-min_976799cc87.jpg

FTL (Full Truck Load) transport

FTL is de afkorting van Full Truck Load. Hieronder verstaat men een situatie waarin de vrachtwagen gevuld is met slechts één lading. Bij Full Truck Load, ofwel Volle Truck Ladingen, heeft u de volledige laadruimte van de vrachtwagen tot uw beschikking. Doordat de vrachtwagen maar een enkele eindbestemming heeft en er geen sprake is van diverse ladingen, wordt kostbare tijd bespaard. Deze transportwijze heeft voor iedere betrokken partij de voorkeur.

LTL (Less Than Truckload) transport

Onder LTL (Less Than Truckload) transport verstaat men transport waarbij de zending vervoerd wordt met een vrachtwagen of container die niet compleet gevuld is. LTL delivery wordt veelal gebruikt voor kleinere ladingen die niet de hele laadruimte in beslag nemen en is geschikt voor ladingen die variëren tussen de 75 en 7500 kg. Doordat u niet de volledige laadruimte gebruikt, kan de rest van de beschikbare ruimte gehuurd worden door een ander bedrijf. Daardoor is het bij kleine ladingen een financieel aantrekkelijke keuze.

Intermodaal transport

Intermodaal transport betekent transport waarbij langere afstanden overbrugt worden. Bij intermodaal transport kan gebruik worden gemaakt van schepen, vliegtuigen en treinen. Door gebruik te maken van deze transportmiddelen, is het ondanks de lange afstand tot de eindbestemming tóch mogelijk om snel te leveren. Deze vorm van transport biedt uitkomst voor vele sectoren, zoals automotive, FMCG food en retail. Een medewerker van ons logistiek bedrijf in Eindhoven neemt ook de afhandeling van douaneformaliteiten voor zijn rekening.

csm_Raben_container_0b71832748.jpeg

Zee- en luchtvracht

Dankzij jarenlange ervaring en een vertrouwde samenwerking met reders en luchtvaartmaatschappijen zijn wij in staat om continenten met elkaar te verbinden. Middels onze logistieke dienst zee- en luchtvracht is het zelfs mogelijk om zendingen van bedrijven in Eindhoven te vervoeren naar de meest afgelegen locaties over de hele wereld. We bieden afhankelijk van uw behoeften standaard zendingen, maar ook Express zendingen aan.

Duurzame logistiek

Als logistiek en transportbedrijf zijn wij ons bewust van de ecologische voetafdruk die wij achterlaten in deze wereld. Daarom nemen wij onze verantwoordelijk en zetten we ons actief in om onze dienstverlening zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Dat doen we door duurzame oplossingen te vinden en deze ook dagelijks te gebruiken. Onze belangrijkste duurzame oplossingen zijn: het gebruik van milieuvriendelijke vrachtwagens ((minimaal EURO5, LPG, intermodaal), het uitvoeren van regelmatige CO2 metingen, consolidatiepunten opzetten en het uiteenzetten van pro-ecologische oplossingen die we kunnen toepassen op het gebruik van natuurlijke hulpbronnen in onze magazijnen.

Logistieke bedrijven in Eindhoven gezocht?

Op zoek naar logistieke bedrijven in Eindhoven of omgeving? Wij van Raben Netherlands vertellen u graag waarom u voor ons bedrijf moet kiezen en hoe we u als logistiek partner in Eindhoven van dienst kunnen zijn. Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)88 772 0000, een e-mail te sturen of door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier op onze website. Vervolgens nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Als logistiek bedrijf zijn wij ook werkzaam in Rotterdam. Voor bedrijven die opereren vanuit de Rotterdamse haven is een samenwerking met een logistiek partner wel zo prettig.