Raben logo
csm_Truck_for_drivers_banner_c4e781759b.png your-partner-in-logistics

Logistiek bedrijf in Eindhoven en omgeving

regular_shipping_of_goods_from_just_one_pallet_icon.svg

Standaard zendingen, vanaf een doos tot volle pallets

road_network_icon.svg

Betrouwbaar groupage netwerk

an_extensive_branch_network_icon.svg

Betrouwbaar partner netwerk

daily_conections.svg

Dagelijkse connecties

 • regular_shipping_of_goods_from_just_one_pallet_icon.svg

  Standaard zendingen, vanaf een doos tot volle pallets

Item 1 of 4
csm_Raben_ETA_c12b4abdb0.jpg

Logistiek bedrijf in Eindhoven en omgeving

Logistiek bedrijf in Eindhoven gezocht? Raben Netherlands is een van de logistieke bedrijven dat werkzaam is in deze regio en u waar nodig ondersteunt. Dit bedrijf verzorgt zowel nationaal als internationaal transport en is onderdeel van Raben Group. We beschikken over vestigingen in 13 landen binnen Europa en bieden dankzij onze brede logistieke dienstverlening voor ieder bedrijf nabij Eindhoven de ideale logistieke oplossing.

Bedrijven genieten bij ons van diverse voordelen:

 • Wij hebben de beschikking over moderne opslag faciliteiten.
 • Raben Netherlands beschikt over een gespecialiseerd transport netwerk en warehouse oplossingen.
 • Speciale levertijdstippen.
 • Een team van experts voor al uw goederen.
 • We maken gebruik van de nieuwste generatie IT systemen.
 • Kwaliteit ondersteund door HACCP-, ISO 22000- en IFS-certificaten.

Groupage transport nodig? Schakel dan Raben Netherlands in als uw logistieke partner. Wij zorgen gegarandeerd voor de beste logistieke oplossing.

Bij Raben bent u te allen tijde in goede handen

Groot logistiek bedrijf nabij Eindhoven

Raben Netherlands beschikt voor ieder bedrijf in Eindhoven en omgeving over een geschikte logistieke oplossing. In welke branche u ook werkzaam bent. Wij bieden een brede logistieke dienstverlening die uw zorgen op het gebied van logistiek geheel uit handen kan nemen. Bij ons kunnen bedrijven onder andere terecht voor de volgende diensten:

 • Warehousing
 • Wegtransport
 • Logistiek van verse producten
 • FTL (Volle Truck Ladingen) transport
 • LTL (Less Than Truckload) transport
 • Intermodaal transport
 • Zee- en luchtvracht
csm_Aerial_road_view-min_46b2896731.jpg

Warehousing

Wij van Raben Netherlands zijn een groot logistiek bedrijf nabij Eindhoven dat over een grote warehouse capaciteit beschikt, maar liefst 9.500 m2. Dankzij deze grote capaciteit zijn wij in staat om uw goederen grootschalig op te slaan. Deze goederen kunnen voor een korte of langere termijn worden opgeslagen in ons warehouse inde buurt van Eindhoven. Zodoende kunnen ze later weer verkocht worden, of tijdelijk opgeslagen worden voor de distributie van de goederen. Raben Netherlands verzorgt warehousing voor verschillende bedrijven in de omgeving van Eindhoven, waaronder groothandels, transportbedrijven, importeurs, exporteurs en fabrikanten.

Wegtransport

Zonder wegtransport kunnen geen online bestellingen worden geplaatst en hebben vele winkels en supermarkten geen voorraad. Dit maakt dat wegtransport voor veel bedrijven nabij Eindhoven van essentieel belang is. Dankzij een goede vloot aan transportmiddelen en een uitgebreid netwerk is Raben Netherlands in staat om wegtransport binnen Nederland, maar ook naar andere landen te verzorgen. Groupage en distributie naar het Midden-Oosten is ook een optie.

Logistiek van verse producten

Verse producten vragen om speciaal vervoer, voor het behouden van de versheid zijn de juist omstandigheden van groot belang. Hierbij kunt u denken aan de juiste temperatuur, maar ook aan levering volgens een correcte planning. Raben Netherlands zorgt ervoor dat verse producten op de meest efficiënte manier naar de plaats van bestemming worden vervoerd. Hierbij staan verantwoordelijkheid, passie voor logistiek, vakkennis en tijdigheid te allen tijde centraal.

csm_Raben_road_transport_truck_LHV-min_c6074fb00b.jpg

FTL (Full Truck Load) transport

FTL is de afkorting van Full Truck Load. Hieronder verstaat men een situatie waarin de vrachtwagen gevuld is met slecht een lading. Bij Full Truck Load ofwel Volle Truck Ladingen heeft u de volledige laadruimte van de vrachtwagen tot uw beschikking. Doordat de vrachtwagen maar een enkele eindbestemming heeft en er geen sprake is van diverse ladingen, wordt kostbare tijd bespaard. Deze transportwijze heeft voor iedere betrokken partij de voorkeur.

LTL (Less Than Truckload) transport

Onder LTL (Less Than Truckload) transport verstaat men transport waarbij de zending vervoerd wordt met een vrachtwagen of container die niet compleet gevuld is. LTL delivery wordt veelal gebruikt voor kleinere ladingen die niet de hele laadruimte in beslag nemen en is geschikt voor ladingen die variëren tussen de 75 en 7500 KG. Doordat u niet de volledige laadruimte gebruikt, kan de rest van de beschikbare ruimte gehuurd worden door een ander bedrijf. Daardoor is het bij kleine ladingen een financieel aantrekkelijke keuze.

Intermodaal transport

Intermodaal transport betekent transport waarbij langere afstanden overbrugt worden. Bij intermodaal transport kan gebruik worden gemaakt van schepen, vliegtuigen en treinen. Door gebruik te maken van deze transportmiddelen, is het ondanks de lange afstand tot de eindbestemming tóch mogelijk om snel te leveren. Deze vorm van transport biedt uitkomst voor vele sectoren, zoals automotive, FMCG food en retail. De medewerkers van ons logistiek bedrijf in de buurt van Eindhoven nemen ook de afhandeling van douaneformaliteiten voor onze rekening.

csm_Raben_container_3252e95da3.jpeg

Zee- en luchtvracht

Dankzij jarenlange ervaring en een vertrouwde samenwerking met reders en luchtvaartmaatschappijen zijn wij in staat om continenten met elkaar te verbinden. Middels zee- en luchtvracht is het zelfs mogelijk om zendingen van bedrijven in Eindhoven te vervoeren naar de meest afgelegen locaties over de hele wereld. We bieden afhankelijk van uw behoeften standaard zendingen, maar ook Express zendingen aan.

Ondersteuning nodig op logistiek gebied? Neem contact op

Zoekt u een logistiek bedrijf in Eindhoven of omstreken? Wij vertellen u graag meer over hoe we u als logistiek partner van dienst kunnen zijn. Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan. U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)88 772 0000, een e-mail te sturen of door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier op onze website. Vervolgens nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.