Raben logo
Raben Group international transport logistics your-partner-in-logistics

Logistiek bedrijf: Raben Netherlands

Internationaal netwerk, lokale kennis

Dedicated solutions in rail transport

Maatwerk oplossingen

Dedicated customer services

Toegewijde klantenservice

icon_family_friendly_employer.svg

Een echt familiebedrijf

Ecological solutions

Ecologische oplossingen

 • Dedicated solutions in rail transport

  Maatwerk oplossingen

Item 1 of 4

BENIEUWD NAAR ONZE TARIEVEN?

PRIJS AANVRAGEN
Raben long truck eco2way

Logistiek bedrijf in Nederland

Op zoek naar een logistiek bedrijf? Als transportbedrijf is Raben Netherlands gespecialiseerd in transport en logistieke dienstverlening in en buiten Nederland. Wij zijn logistiek dienstverlener voor bedrijven in allerlei sectoren en bieden een breed scala aan logistieke diensten aan.

Als logistiek bedrijf bieden we onze klanten onder meer de volgende voordelen:

 • Wij beschikken over moderne opslagfaciliteiten;
 • Raben Netherlands heeft de beschikking over een gespecialiseerd transportnetwerk en warehouse oplossingen;
 • Speciale levertijdstippen;
 • Een team van experts staat beschikbaar voor al uw producten;
 • We maken gebruik van de nieuwste generatie IT-systemen;
 • Kwaliteit ondersteund door ISO 22000-certificaat;

Bij Raben Netherlands weet u zeker dat we voor de juiste logistieke oplossing zorgen! U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Meer weten over ons logistiek bedrijf? Neem contact op, dan vertellen we meer over onze diensten.

Een logistiek bedrijf dat duurzame oplossingen biedt

Raben Netherlands is zich bewust van het effect dat transport en logistiek op het milieu kan hebben. Daarom zetten we ons als logistiek bedrijf actief in om onze dienstverlening zo milieuvriendelijk te maken. Hierbij zetten we ons in op de ontwikkeling van het gehele ketenaanbod. Zo rijden we enkel als onze trailers volledig geladen zijn en zetten we ook consolidatiepunten op. Daarnaast maken we gebruik van vrachtwagens die milieuvriendelijk zijn (minimaal EURO5, LPG, intermodaal).

Hier blijft het echter niet bij. Zo zorgen we ook met regelmaat voor CO2 metingen en zijn we systematisch oudere vrachtwagens aan het vervangen voor nieuwe wagens, die beter voldoen aan de gestelde emissie-eisen voor broeikasgassen. Verder zoeken we telkens naar pro-ecologische oplossingen die we kunnen toepassen op het gebruik van natuurlijke hulpbronnen in onze magazijnen. En tot slot helpen we onze planeet ademen door evenementen te organiseren waarbij we bomen planten. Meer weten over onze CSR-inspanningen? Lees dan verder op www.csr.raben-group.com.

Camion Raben

Uitgebreide logistieke dienstverlening

Met een breed pakket aan logistieke diensten helpt Raben Netherlands bedrijven uit allerlei sectoren met moderne logistieke oplossingen. Ons bedrijf kan tegen goede prijzen voor de totale ontzorging van uw logistiek zorgen. Wij bieden onder meer de volgende logistieke dienstverlening:

 • Warehousing
 • Wegtransport
 • Transport van verse producten
 • FTL (Volle Truck Ladingen)
 • Intermodaal transport
 • Zee- en luchtvracht

Warehousing

Met warehousing wordt het opslaan van goederen bedoeld. Deze goederen kunnen later verkocht worden, of kunnen tijdelijk worden opgeslagen voor latere distributie. Een warehouse is niet hetzelfde als een distributiecentrum, en is puur bedoeld voor de opslag van goederen. Als logistiek dienstverlener beschikken we over ongeveer 9.500 m2 aan warehouse capaciteit. Hier slaan wij goederen op voor fabrikanten, importeurs en exporteurs, groothandels en andere transportbedrijven. Deze opslag kan zowel voor de korte als de langere termijn zijn.

Wegtransport

Veel bedrijven kunnen niet zonder wegtransport. Zonder wegtransport hebben winkels en supermarkten geen voorraad en stort de e-commerce wereld in. Als logistiek bedrijf verzorgt Raben Netherlands nationale en internationale distributie. Daarbij is zowel groupage als het verzenden van complete vrachtwagenladingen mogelijk. Ook voor distributie van goederen naar het Midden-Oosten kunt u bij ons terecht.

csm_Raben_road_transport_truck_LHV-min_976799cc87.jpg

Transport van verse producten

Het transport van verse producten is een vak apart en best overgelaten aan professionals. Dankzij een professionele aanpak houdt Raben uw verse consumentenartikelen op de juiste temperatuur en zorgen we voor leveringen volgens afspraak. Zo weet u zeker dat uw goederen vers in de schappen van de winkel of supermarkt zullen liggen.

FTL transport (Volle Truck Ladingen)

Soms is het voordelig zendingen van verschillende partijen te combineren. Hierbij wordt alles in één vrachtwagen geplaatst en kan er zelfs naar meerdere ontvangers gereden worden. Bij FTL transport, of volle truck ladingen, worden alle goederen maar op één locatie geladen en afgeleverd op één specifieke bestemming. Dit zorgt voor een sneller transport van goederen voor u als opdrachtgever.

LTL transport (Less Than Truckload)

LTL transport is een logistieke dienst die als volgt wordt ingezet: kleinere ladingen van meerdere bedrijven worden samen vervoerd in een vrachtwagen of container. U huurt een klein gedeelte af van de vrachtruimte, de overgebleven ruimte wordt verhuurd aan andere bedrijven. Dit is ideaal als u weet dat uw lading niet de hele laadruimte in beslag neemt, maar slechts een klein gedeelte. LTL transport is geschikt voor ladingen die variëren tussen de 75 en 7.500 kg.

Voordelen van Less Than Truckload zijn dat u de kosten deelt met andere bedrijven dus u komt er kostentechnisch beter vanaf, uw zendingen wordt beter beveiligd dankzij het gebruik van pallets en met LTL freight tracking kunt u de zending nauwkeurig volgen.

Intermodaal transport

Met Intermodaal transport wordt gedoeld op transport over lange afstanden. Om toch voor een snelle en tijdige levering te zorgen, worden daarbij treinen, vliegtuigen en schepen ingezet. Dit zorgt voor een verhoogde frequentie van laadmogelijkheden. Als logistiek bedrijf verzorgen we intermodaal transport voor diverse branches, waaronder de voedselindustrie, automotive, de chemische industrie en retail. Naast het transport zelf verzorgen wij ook de afhandeling van douaneformaliteiten.

Zee- en luchtvracht

Raben Netherlands heeft de beschikking over een uitgebreid en goed ontwikkeld transportnetwerk, dat over de hele wereld verspreid is. Dankzij dit netwerk is de hele wereld binnen handbereik. We kunnen hiermee wereldwijd zee- en luchtvracht aanbieden, waarbij we zowel Standaard als Express leveringen aanbieden.

BENIEUWD NAAR ONZE TARIEVEN?

PRIJS AANVRAGEN
csm_Raben_people_on_warehouse_model_raben_it-min_1a6f80e7b7.jpg

Raben, een van de grootste logistieke bedrijven van Nederland en Europa

Raben Netherlands is een Nederlands logistiek bedrijf dat inmiddels al naar 13 andere Europese landen is uitgebreid. Bij de totale Raben Group werken inmiddels meer dan 10.000 mensen. Met ruim 90 jaar ervaring, circa 1,2 miljoen vierkante meter aan warehouse ruimte en meer dan 150 locaties verspreid over Europa, is Raben een van de grootste logistieke bedrijven van Nederland en Europa. Als logistiek bedrijf zijn we onder andere actief in Rotterdam en Eindhoven.

Dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen we de verwachten en eisen die onze klanten hebben en stellen. Dit stelt ons in staat mee te denken en altijd de beste logistieke oplossing te vinden. Wij kenmerken ons door onze professionele houding, toewijding, individuele benadering en hoge kwaliteit dienstverlening. Hierdoor lopen onze samenwerkingen vaak uit op succesvolle en positieve lange termijn relaties.

Logistiek bedrijf gezocht? Neem contact op

Bent u op zoek naar een logistiek bedrijf in Nederland? Raben Netherlands vertelt u graag meer over onze logistieke dienstverlening. Neem contact op voor al uw vragen, zodat we u meer kunnen vertellen hoe we u van dienst kunnen zijn, of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)88 772 0000, per e-mail en via het contactformulier op onze website.

Snel een offerte
ontvangen voor uw transport?
Wij staan voor je klaar! Neem contact op
NL
Raben Netherlands B.V.
Vorstengrafdonk 81
5342 LW Oss
+31 88 772 0000