Raben logo
Transport intermodalny your-partner-in-logistics

Logistiek bedrijf in omgeving Rotterdam

Actief in Nederland

en 13 andere Europese landen

Dedicated solutions in rail transport

Maatwerk oplossingen

Dedicated customer services

Toegewijde klantenservice

icon_family_friendly_employer.svg

Een echt familiebedrijf

Ecological solutions

Ecologische oplossingen

 • Dedicated solutions in rail transport

  Maatwerk oplossingen

Item 1 of 4
csm_Raben_long_truck_road_network_old_branding-min_2e144900f0.jpg

Logistiek bedrijf in Rotterdam

Op zoek naar een logistiek bedrijf in Rotterdam of omgeving? Als u in de haven van Rotterdam of in de regio opereert, is het prettig om op een logistiek bedrijf te kunnen steunen dat altijd in de buurt is. Raben Netherlands is een groot transportbedrijf dat zowel nationaal als internationaal transport verzorgt. Wij maken deel uit van de Raben Group en hebben vestigingen in 13 Europese landen. Als logistiek partner voor bedrijven in allerlei sectoren kunt u bij ons terecht voor een brede logistieke dienstverlening.

Onze klanten genieten bij ons van diverse voordelen:

 • Wij hebben de beschikking over moderne opslag faciliteiten.
 • Raben Netherlands beschikt over een gespecialiseerd transport netwerk en warehouse oplossingen.
 • Speciale levertijdstippen.
 • Een team van experts voor al uw producten.
 • We maken gebruik van de nieuwste generatie IT systemen.
 • Kwaliteit ondersteund door ISO 22000-certificaat.

Een logistieke oplossing nodig voor uw bedrijf? Bij Raben bent u in goede handen.

Logistiek bedrijf nabij Rotterdam met een brede dienstverlening

Raben Netherlands heeft voor ieder bedrijf de ideale logistieke oplossing in huis. Hierdoor kunnen we bedrijven in verschillende branches goed van dienst zijn. Dankzij onze dienstverlening kunnen we u volledig op het gebied van logistiek ontzorgen. U kunt namelijk onder meer bij ons terecht voor:

 • Warehousing
 • Wegtransport
 • Transport van verse producten
 • FTL (Volle Truck Ladingen)
 • Intermodaal transport
 • Zee- en luchtvracht
csm_Raben_warehaouse_inside_forlift-min_86937c03fe.jpg

Warehousing

Als groot logistiek bedrijf nabij Rotterdam beschikt Raben Netherlands over meer dan 9.500 m2 aan warehouse capaciteit. Deze capaciteit kunnen we inzetten voor het opslaan van uw goederen (ook wel warehousing genoemd). Goederen kunnen worden opgeslagen voor zowel de kortere als langere termijn, om later weer verkocht te worden of als tijdelijke opslag voor distributie. Raben verzorgt warehousing voor fabrikanten, importeurs en exporteurs, groothandels en andere transportbedrijven.

Wegtransport

Wegtransport is voor vele bedrijven van essentieel belang. Zonder wegtransport hebben veel winkels en supermarkten geen voorraad en kunnen online geen bestellingen geplaatst worden. Raben Netherlands verzorgt wegtransport zowel binnen Nederland als internationaal. Daarbij is groupage en distributie naar het Midden-Oosten ook mogelijk.

Transport van verse producten

Veel bedrijven kunnen niet zonder wegtransport. Zonder wegtransport hebben winkels en supermarkten geen voorraad en stort de e-commerce wereld in. Als logistiek bedrijf verzorgt Raben Netherlands nationale en internationale distributie. Daarbij is zowel groupage als het verzenden van complete vrachtwagenladingen mogelijk. Ook voor distributie van goederen naar het Midden-Oosten kunt u bij ons terecht.

FTL (Volle Truck Ladingen)

Onder FTL transport wordt het transport verstaan waarbij de vrachtwagen volledig geladen wordt, om vervolgens van één locatie naar één specifieke bestemming te rijden. FTL staat voor Full Truck Load (of Volle Truck Lading in het Nederlands). Bij FTL worden diverse ladingen dus niet gecombineerd en wordt dus tijd bespaard, doordat de chauffeur niet naar meerdere bestemmingen hoeft te rijden. Dit is qua efficiëntie gunstig voor u als opdrachtgever.

csm_Raben_road_transport_truck_LHV-min_976799cc87.jpg

Intermodaal transport

Intermodaal transport is transport over lange afstanden, waarbij treinen, vliegtuigen en schepen ingezet worden. Hierdoor kunnen we ondanks de afstand toch voor een snelle en tijdige levering zorgen. Raben Netherlands verzorgt intermodaal transport voor diverse sectoren, zoals de voedselindustrie, automotive, de chemische industrie en retail. Ook de afhandeling van douaneformaliteiten nemen wij hierbij voor onze rekening.

Zee- en luchtvracht

Dankzij een uitgebreid en goed ontwikkeld transportnetwerk kan Raben Netherlands transport over de hele wereld verzorgen. Iedere uithoek van onze aardbol is voor ons binnen handbereik. Voor wereldwijd transport maken we ook gebruik van zee- en luchtvracht. Hierbij bieden we u de optie om uit Standaard of Express leveringen te kiezen.

Logistiek bedrijf in omgeving Rotterdam gezocht? Neem nu contact op

Zoekt u een logistiek bedrijf in Rotterdam of omstreken? Wij vertellen u graag meer over hoe we u als logistiek partner van dienst kunnen zijn. Neem contact op om een offerte aan te vragen, of om meer informatie aan te vragen. Dat kan telefonisch via +31 (0)88 772 0000, door een e-mail te sturen, of door middel van het contactformulier op onze website.

Snel een offerte
ontvangen voor uw transport?
Wij staan voor je klaar! Neem contact op
NL
Raben Netherlands B.V.
Vorstengrafdonk 81
5342 LW Oss
+31 88 772 0000