Raben logo
csm_Raben_transport_new_branding_68669bdf85.jpg your-partner-in-logistics

Bulktransport in Nederland

Dedicated solutions in rail transport

Maatwerk oplossingen

Dedicated customer services

Toegewijde klantenservice

icon_family_friendly_employer.svg

Een echt familiebedrijf

Ecological solutions

Ecologische oplossingen

 • Dedicated solutions in rail transport

  Maatwerk oplossingen

Item 1 of 4
csm_Raben_long_truck_road_network_old_branding-min_46e76bc837.jpg

Internationaal transport

Bent u op zoek naar een transportbedrijf dat bulktransport binnen Nederland voor u kan verzorgen? Raben Netherlands heeft veel ervaring met bulktransport en biedt deze vorm van transport voor allerlei verschillende branches aan. Voor ieder materiaal bieden wij de juiste logistieke oplossing aan.

Als groot logistiek bedrijf genieten klanten van allerlei voordelen bij ons:

 • Wij beschikken over moderne opslag faciliteiten.
 • Raben Netherlands heeft de beschikking over een gespecialiseerd transport netwerk en warehouse oplossingen.
 • Speciale levertijdstippen.
 • Een team van experts voor al uw goederen.
 • We maken gebruik van de nieuwste generatie IT systemen.
 • Kwaliteit ondersteund door ISO 22000-certificaat.

Wilt u een grote hoeveelheid stortgoed laten transporteren? Schakel dan Raben in voor bulktransport.

csm_ETA_picture_12a12d4c19.jpg

Wat is bulktransport?

In de logistieke wereld wordt met bulktransport gedoeld op het transport waarbij onverpakte goederen vervoerd worden. Daarbij kan onder meer gedacht worden aan een grote hoeveelheid vloeistof voor de chemische industrie, of het vervoer van bepaalde grondstoffen. Deze goederen zijn niet geschikt om te vervoeren in containers of op pallets. Bulktransport is dus mogelijk voor zowel ‘natte’ als ‘droge’ bulkgoederen.

Snel, flexibel en veilig bulktransport in Nederland

Raben Netherlands heeft de beschikking over diverse soorten bulkopleggers, zoals kipper bulkopleggers, onderlossers, zuigopleggers, weeropleggers, een bulkoplegger met compartimenten en bulkopleggers met speciale drogers. Hierdoor kunnen we bulktransport voor allerlei verschillende industrieën in Nederland aanbieden. Onze auto’s zijn state-of-the-art auto’s voor bulktransport, die voor snel en veilig transport zorgen. Ook zijn ze uitgerust met filters die vervuiling van uw goederen voorkomen.

Bulktransport voor allerlei industrieën

Raben Netherlands heeft al voor veel bedrijven in Nederland bulktransport verzorgd. Wij zijn onder meer werkzaam voor de volgende industrieën:

 • Petrochemische industrie
 • Chemische industrie
 • Diervoerdersector
 • Papier- en kartonindustrie
 • Verpakkingsindustrie
 • Levensmiddelen- en frisdrankenindustrie
 • Automotive industrie
 • Recyclingindustrie
 • Bouwsector
csm_Raben_road_transport_truck_LHV-min_c6074fb00b.jpg

Bulktransport voor de chemische industrie in Nederland

Raben Netherlands biedt onder meer bulktransport voor de chemische industrie in Nederland aan. Voor bedrijven in deze industrie verzorgen wij het vervoer van gangbare poeders, granulaten en anders chemische middelen. Het materiaal dat we daarvoor gebruiken voldoet aan alle gestelde eisen en maakt het mogelijk uw goederen snel en veilig naar de bestemde locatie te brengen.

Bulktransport van losgestorte goederen in Nederland

Ook het bulktransport van losgestorte goederen is mogelijk bij Raben. We beschikken over walkingfloor trailers en containerbakken met voldoende inhoud om goederen zoals veevoeder, oud papier, grondstoffen of metalen te vervoeren.

Raben Netherlands – logistiek specialist die dagelijks nationaal en internationaal transport verzorgt

Al meer dan 90 jaar is Raben Netherlands dé partner op het gebied van transport voor veel bedrijven in Nederland. Wij maken deel uit van de Raben Group, een grote logistieke onderneming met vestigingen in meer dan 13 Europese landen en ruim 10.000 mensen in dienst. Daarmee zijn we een van de grotere logistieke bedrijven in Europa. Raben beschikt over een uitgebreid netwerk met meer dan 150 locaties verspreid over heel Europa.

Internationaal transport bedrijf gezocht? Neem nu contact op

Bent u op zoek naar een logistiek bedrijf dat bulktransport in Nederland voor u kan verzorgen? Raben Netherlands biedt gegarandeerd de juiste oplossing. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, onze adviseurs staan klaar om deze met u door te nemen. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een overzicht van onze kosten. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)88 772 0000, per e-mail en via het contactformulier op onze website.