Raben logo
csm_Raben_e_commerce_baner_min_e2413f9038.jpg your-partner-in-logistics

E-commerce

Uw klant tevreden door onze zorg

comprehensive_process_management_icon.svg

Uitgebreide benadering

returns_and_product_exchange_service_support_icon.svg

Afhandeling van retouren en vervangende items

storage_of_products_for_sale_icon.svg

Opslaan van producten voor de verkoop

consolidare si deconsolidare

Order picken en verzenden

  • comprehensive_process_management_icon.svg

    Uitgebreide benadering

Item 1 of 4
csm_Raben_e_commerce-min_afec1cb0c4.jpeg

Leer meer over ons aanbod voor E-commerce:

Raben's benadering van e-commerce is een uitgebreide service op basis van conceptuele, operationele en praktische hulp voor online verkopers. Met onze infrastructuur en middelen kunnen we uitgebreide logistieke diensten bieden voor online winkels: opslag, levering van producten en afhandeling van retouren. Elke dag maken we het werk van de e-tailer - uw vak - gemakkelijker.

csm_Raben_e_commerce_min_96c2706ff8.jpg

Onze activiteiten concentreren zich op drie gebieden:

  • Opslag van producten voor online verkoop en ontvangst van herbevoorradingszendingen naar het magazijn met behulp van een magazijnbeheersysteem dat alle warehousing-activiteiten en -functies ondersteunt en controleert.

  • Voorbereiden van zendingen (picken, verpakken, verzenddocumenten voorbereiden, afdrukken en facturen bij de zendingen voegen) en verzenden, samen met trackinginformatie, en afhandelen van verzamelzendingen.

  • Afhandelen van productretouren en -vervangingen: vastleggen van retourredenen in het systeem, overbrengen van de geretourneerde producten naar voorraad, individuele afhandeling van geretourneerde of beschadigde producten en zendingen, zoals overeengekomen met de online winkel.