Raben logo
Value Added Services logistiek your-partner-in-logistics

E-commerce

Uw klant tevreden door onze zorg

Comprehensive process management

Uitgebreide benadering

Management of returns processes and exchanges

Afhandeling van retouren en vervangende items

Storage of products ready for sale

Opslaan van producten voor de verkoop

Consolidation and deconsolidation of goods

Order picken en verzenden

  • Comprehensive process management

    Uitgebreide benadering

Item 1 of 4
Kom in contact met onze specialisten!
Електронна търговия

E-commerce door Raben

Raben's benadering van e-commerce is een uitgebreide service op basis van conceptuele, operationele en praktische hulp voor online verkopers. Met onze infrastructuur en middelen kunnen we uitgebreide logistieke diensten bieden voor online winkels: opslag, levering van producten en afhandeling van retouren. Elke dag maken we het werk van de e-tailer - uw vak - gemakkelijker.

Служител в склада

Onze e-commerce activiteiten concentreren zich op drie gebieden:

  • Opslag van producten voor online verkoop en ontvangst van herbevoorradingszendingen naar het magazijn met behulp van een magazijnbeheersysteem dat alle warehousing-activiteiten en -functies ondersteunt en controleert.

  • Voorbereiden van zendingen (picken, verpakken, verzenddocumenten voorbereiden, afdrukken en facturen bij de zendingen voegen) en verzenden, samen met trackinginformatie, en afhandelen van verzamelzendingen.

  • Afhandelen van productretouren en -vervangingen: vastleggen van retourredenen in het systeem, overbrengen van de geretourneerde producten naar voorraad, individuele afhandeling van geretourneerde of beschadigde producten en zendingen, zoals overeengekomen met de online winkel.

Maatwerk voor bedrijven

Wij bieden allerlei maatwerkoplossingen voor bedrijven voor transport en opslag. Hierbij kunt u denken aan het afhandelen van retouren van bedrijven, maar ook aan de levering van goederen tussen winkels. U als klant kan ten alle tijde rekenen op onze professionele instelling, stiptheid, instelling en nette chauffeurs. Doordat ons magazijn is ingedeeld in speciale verpakkingszones, kunnen we de goederen gemakkelijk naar uw wens sorteren en verpakken.

Milieuvriendelijk

Wij kiezen net als vele andere bedrijven, voor duurzame productie. Als logistiek dienstverlener dragen we middels onze duurzame bevoorradingsketen bij aan een beter milieu. Zo meten we de C02-uitstoot regelmatig en vervangen we oudere vrachtwagens systematisch door nieuwe voertuigen. De voertuigen die wij gebruiken voldoen stuk voor stuk aan de eisen voor broeikasemissies. Bovendien organiseren we campagnes voor het planten van bomen en hopen op deze manier onze impact op het milieu te verkleinen.

mesh
ecommerce-2607114_1280.jpg

Logistieke mogelijkheden

Wij bieden een verscheidenheid aan logistieke diensten aan op het gebied van binnenlandse en internationaal transport. Denk hierbij aan contractlogistiek, warehousing, lucht- en zeetransport, waarde toevoegende services, logistiek van verse producten en intermodiaal transport.