Raben logo
csm_FTL_transport_Raben_22214f25e4.jpg your-partner-in-logistics

Transport van Nederland naar Duitsland

dedicated_solutions_in_rail_transport_icon.svg

Maatwerk oplossingen

dedicated_customer_services_icon.svg

Toegewijde klantenservice

flexibility_with_variable_volumes_icon.svg

Flexibiliteit bij het omgaan met veranderende volumes

ecological_solutions_icon.svg

Ecologische oplossingen

  • dedicated_solutions_in_rail_transport_icon.svg

    Maatwerk oplossingen

Item 1 of 4
csm_Raben_raod_network_long_truck_new_branding-min_412e4ef234.jpg

Transport van Nederland naar Duitsland

Bent u op zoek naar een logistiek bedrijf dat transport van Nederland naar Duitsland kan verzorgen? Raben Netherlands is een groot logistiek bedrijf dat zowel nationaal als internationaal georiënteerd is en over een breed netwerk beschikt. Als transport specialist naar o.a. Duitsland kunnen wij diverse soorten transport aanbieden, altijd met de door u gewenste frequentie. Bedrijven in allerlei soorten branches kunnen gebruikmaken van onze transportdiensten. U kunt direct een zending aanvragen.

Door Raben Netherlands voor transport van Nederland naar Duitsland in te schakelen geniet u van allerlei voordelen:

  • Wij beschikken over moderne opslagfaciliteiten;
  • Raben Netherlands heeft de beschikking over een gespecialiseerd transportnetwerk en warehouse oplossingen;
  • Speciale levertijdstippen;
  • Een team van experts staat beschikbaar voor al uw producten;
  • We maken gebruik van de nieuwste generatie IT systemen;
  • Kwaliteit ondersteund door HACCP-, ISO 22000- en IFS-certificaten.

Een logistieke oplossing nodig? Bij ons weet u zeker dat we voor de juiste aanpak kiezen! U kunt meteen een vrijblijvende offerte aanvragen of telefonisch contact opnemen voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over onze transport diensten.

Logistiek naar Duitsland

Vanuit een economisch perspectief is Duitsland zeer belangrijk voor Nederland. Duitsland is namelijk veruit de belangrijkste handelspartner van Nederland, zowel op het gebied van export als import. Duitse bedrijven importeren veel machines, chemische producten, agrarische producten en aardolie producten uit ons land. Als exporteur is het daarom belangrijk uw zending netjes op het afgesproken tijdstip te leveren. Als transportbedrijf zorgt Raben Netherlands voor de juiste transport oplossing van Nederland naar Duitsland.

csm_Aerial_road_view-min_46b2896731.jpg

Warehousing

Warehousing is het tijdelijk opslaan van goederen ten behoeve van verdere distributie. Goederen kunnen opgeslagen worden voor zowel fabrikanten, importeurs, exporteurs, groothandels als andere transportbedrijven. We beschikken over circa 9.500 vierkante meter aan warehouse capaciteit. Deze opslagruimte kunnen we inzetten ten behoeven van uw transport van Nederland naar Duitsland, indien nodig.

Wegtransport

Als buurland leent Duitsland zich uitstekend voor transport over de weg. Via Raben Netherlands kunt u uw goederen zowel via groupage verzenden als FTL, waarbij uw lading de volledige container inneemt. Een andere mogelijkheid is Fast Moving Consumer Foods (FMCG), transport dat bedoeld is voor verkochte consumentenartikelen. Hiermee bedoelen we eten, drinken, toiletartikelen, cosmetica producten en wasmiddelen. Hierbij is het van belang dat verse producten gekoeld bewaard worden en dat de voedselveiligheid prioriteit heeft.    

Groupage transport naar Duitsland

Transport naar Duitsland is dus zowel via groupage als FTL mogelijk. Bij groupage transport naar Duitsland wordt de container gevuld met goederen van meerdere partijen. Dit zorgt voor efficiënter transport, maar het betekent ook dat de chauffeur naar meerdere locaties moet rijden. Hierdoor kan het transport iets langer duren.

Container transport naar Duitsland

Bij FTL transport (Volle Truck Ladingen) is de volledige container van u. Dit type transport noemen we container transport, dit kan ook naar Duitsland gaan. Vaak gaat container transport naar Duitsland over de weg, gezien de korte rij-afstand. Maar via zeevracht of luchtvracht is ook een mogelijkheid, mocht dat voor uw bedrijf handiger zijn.

Pallet transport

Ook pallet verzenden naar Duitsland is mogelijk bij Raben Netherlands. Hiervoor hebben we een uitgebreid logistiek netwerk opgebouwd, zodat we het transport snel kunnen aanbieden. Of het nu om een eenmalige verzending gaat of meermalige zendingen van pallets, wij kunnen het voor u regelen. Vraag hiervoor gerust een offerte aan, zodat we u een scherp voorstel kunnen doen voor uw transport naar Duitsland.

csm_Raben_road_transport_truck_LHV-min_c6074fb00b.jpg

Transport naar Duitsland specialist

Met ruim 90 jaar ervaring, vestigingen in meer dan 13 Europese landen en meer dan 10.000 mensen in dienst is Raben Group een van de grootste logistieke bedrijven van Europa. Raben Netherlands is de Nederlandse tak van het bedrijf. We beschikken over een uitgebreid netwerk en meer dan 150 locaties verspreid over heel Europa. Voor alle vormen van transport kunt u bij ons terecht, waardoor we u gegarandeerd de juiste logistieke oplossing voor uw bedrijf kunnen bieden.

Vraag een offerte aan voor transport van Nederland naar Duitsland

Bent u op zoek naar een logistieke specialist die transport van Nederland naar Duitsland kan verzorgen? Raben Netherlands staat voor u klaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken, of vraag direct een messcherpe offerte aan. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)88 772 0000, per e-mail en via het contactformulier op onze website.