Raben logo
csm_FTL_transport_Raben_22214f25e4.jpg your-partner-in-logistics

Transport van Nederland naar Duitsland

dedicated_solutions_in_rail_transport_icon.svg

Maatwerk oplossingen

dedicated_customer_services_icon.svg

Toegewijde klantenservice

flexibility_with_variable_volumes_icon.svg

Flexibiliteit bij het omgaan met veranderende volumes

ecological_solutions_icon.svg

Ecologische oplossingen

  • dedicated_solutions_in_rail_transport_icon.svg

    Maatwerk oplossingen

Item 1 of 4
csm_Raben_raod_network_long_truck_new_branding-min_412e4ef234.jpg

Transport van Nederland naar Duitsland

Bent u op zoek naar een logistiek bedrijf dat transport naar Duitsland kan verzorgen? Raben Netherlands is een groot logistiek bedrijf met een breed netwerk. Als specialist kunnen wij diverse soorten transport aanbieden, altijd met de door u gewenste frequentie.

Door Raben Netherlands voor transport van Nederland naar Duitsland in te schakelen geniet je van allerlei voordelen:

  • Wij beschikken over moderne opslag faciliteiten.
  • Raben Netherlands heeft de beschikking over een gespecialiseerd transport netwerk en warehouse oplossingen.
  • Speciale levertijdstippen.
  • Een team van experts voor al uw producten.
  • We maken gebruik van de nieuwste generatie IT systemen.
  • Kwaliteit ondersteund door HACCP-, ISO 22000- en IFS-certificaten.

Een logistieke oplossing nodig? Bij ons weet je zeker dat we voor de juiste aanpak kiezen!

Transport naar Duitsland met uw gewenste frequentie

Vanuit een economisch perspectief is Duitsland zeer belangrijk voor Nederland. Duitsland is namelijk veruit de belangrijkste handelspartner van Nederland, zowel op het gebied van export als import. Duitsland importeert veel machines, chemische, agrarische en aardolie producten uit ons land. Als exporteur is het daarom belangrijk uw zending netjes op het afgesproken tijdstip te leveren. Als transportbedrijf zorgt Raben Netherlands voor de juiste transport oplossing naar Duitsland.

csm_Aerial_road_view-min_46b2896731.jpg

Warehousing

Warehousing is het tijdelijk opslaan van goederen ten behoeve van verdere distributie. Goederen kunnen opgeslagen worden voor zowel fabrikanten, importeurs, exporteurs, groothandels als andere transportbedrijven. Raben Netherlands beschikt over circa 9.500 vierkante meter aan warehouse capaciteit. Deze opslagruimte kunnen we inzetten ten behoeven van uw transport naar Duitsland, indien nodig.

Wegtransport naar Duitsland

Als buurland leent Duitsland zich uitstekend voor transport over de weg. Via Raben Netherlands kunt u uw goederen zowel via groupage verzenden als FTL, waarbij uw lading de volledige container inneemt.

Groupage en FTL (Volle Truck Ladingen)

Transport naar Duitsland is zowel via groupage als FTL mogelijk. Bij groupage wordt de container gevuld met goederen van meerdere partijen. Dit zorgt voor efficiënter transport, maar het betekent ook dat de chauffeer naar meerdere locaties moet rijden. Hierdoor kan het transport iets langer duren. Bij FTL transport (Volle Truck Ladingen) is de volledige container van u.

Pallet transport naar Duitsland

Ook pallet verzenden naar Duitsland is mogelijk bij Raben Netherlands. Hiervoor hebben we een uitgebreid logistiek netwerk opgebouwd, zodat we het transport snel kunnen aanbieden. Of het nu om een eenmalige verzending gaat of meermalige zendingen van pallets, wij kunnen het voor u regelen. Vraag hiervoor gerust een offerte aan, zodat we u een scherp voorstel kunnen doen voor uw transport naar Duitsland.

csm_Raben_road_transport_truck_LHV-min_c6074fb00b.jpg

Raben Netherlands – logistiek specialist die dagelijks nationaal en internationaal transport verzorgt

Met ruim 90 jaar ervaring, vestigingen in meer dan 13 Europese landen en meer dan 10.000 mensen in dienst is Raben Group een van de grootste logistieke bedrijven van Europa. Raben Netherlands is de Nederlandse tak van het bedrijf. We beschikken over een uitgebreid netwerk en meer dan 150 locaties verspreid over heel Europa. Voor alle vormen van transport kunt u bij ons terecht, waardoor we u gegarandeerd de juiste logistieke oplossing voor uw bedrijf kunnen bieden.

Vraag een offerte voor transport naar Duitsland aan

Bent u op zoek naar een logistieke specialist die transport van Nederland naar Duitsland kan verzorgen? Raben Netherlands staat voor u klaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken, of vraag direct een messcherpe offerte aan. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)88 772 0000, per e-mail en via het contactformulier op onze website.