Raben logo
csm_Best_3PL_Consumer_Goods_2013_01_5bced5a77b.jpg

Twee 3PL Awards voor Raben Group

2013.11.13
Afgelopen november heeft de Raben Group twee awards in ontvangst mogen nemen.
De winnaars van de jaarlijkse EFT (eyefortransport) ‘’European 3PL Awards’’ werden aangekondigd en gevierd op een receptie tijdens de 11e jaarlijkse 3PL Summit in het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam op 13 november 2013.
In 2013 heeft de Raben Group gewonnen in twee categorieën:
Best 3PL for Consumer Goods Supply Chains en
Best 3PL for Fresh Food Supply Chains.

"Het is een belangrijk jaar voor de 3PL awards," zegt Chris Saynor, CEO van Eyefortransport. "De toenemende commodificatie van 3PL's in Europa en andere markten, zet 3PL-klanten onder zware druk. De finalisten, door onze jury gekozen, vertegenwoordigen de ondernemingen die succesvol zijn in de onderhandelingen tussen het beschermen van de winst en het bevorderen van een gezonde, langdurige, gevestigde relatie. Zoals altijd, is het een eer om hier te zijn"- voegt Chris Saynor toe.
"Deze onderscheidingen zijn een grote eer voor ons en toont niet alleen het vertrouwen van klanten in ons, maar ook hun waardering voor onze inspanningen om kwalitatief hoogwaardige diensten te verlenen. Immers, zijn wij voor het tweede jaar op rij gekozen als beste partner in Supply chain logistics. Wat belangrijker is, is dat we dit jaar een award hebben mogen ontvangen voor consumentengoederen en verse goederen. Daarom willen wij onze klanten bedanken voor hun positieve feedback en onze medewerkers voor hun passie. Zonder hen zouden we deze onderscheidingen niet hebben ontvangen – zegt Ewald Raben, CEO Raben Group.
Elk jaar streeft de Eyefortransport 3PL Awards ernaar om de 3PL’s te herkennen die continu excellente prestaties leveren in logistieke operaties en superieure service biedt aan hun klanten. De genomineerden worden geselecteerd via een panel van experts uit de industrie en de winnaars worden vervolgens bepaald door Europese 3PL klanten – de fabrikanten en retailers die dagelijks werken met en afhankelijk zijn van logistieke dienstverleners.
"We beseffen dat deze kostbare onderscheidingen tegelijkertijd een verbintenis zijn. De verplichting om nog harder te werken, het leveren van nog betere service, nog beter luisteren naar de klanten en dagelijks bevestigen dat we het waard zijn om dergelijke uitspraken te doen "- voegt Ewald Raben toe.Over EFT
EFT (Eyefortransport) is wereldwijd marktleider in business intelligence-en C-level netwerk voor de transport, logistiek en supply chain sector. Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van senior leidinggevenden in de branche met hun branchegenoten, en met de cruciale informatie die ze nodig hebben om uit te blinken in hun werk.
Voor 14 jaar lang, heeft EFT de industrie voorzien van essentiële business intelligence in de vorm van nieuws, rapporten, benchmarking data, white papers en evenementen van hoog niveau. Door constante directe betrokkenheid met de industrie leiders, zorgen wij ervoor dat onze producten en evenementen direct worden afgestemd op de behoeften van de industrie.