Raben logo
Raben Group: international transport and logistics

Raben Group op Transport Logistic 2023 in München

2023.03.24

9-12 mei 2023 is een datum die al geruime tijd door de hele logistieke sector is gereserveerd. Dan vindt in München Transport Logistic 2023 plaats, een van de belangrijkste beurzen ter wereld voor onze branche. In lijn met de We connect Europe boodschap zal Raben Group op de stand het nieuwste aanbod en de 'groene' aanpak van haar activiteiten presenteren.

Na een door de pandemie gedwongen onderbreking- de beurs Transport Logistic volgde in 2021 niet de traditionele opzet - krijgen bedrijven en klanten eindelijk de gelegenheid elkaar op het beursterrein in München te ontmoeten: om nieuwe contacten te leggen, ervaringen uit te wisselen en de ontwikkelingen in de branche te bespreken. Vier jaar is immers als een eeuw voor onze sector, zeker in zulke snel veranderende politieke, sociale en economische omstandigheden.


Zoals gebruikelijk nodigt Raben Group haar klanten uit op stand nr. 402 in hal A5 waar meer dan 60 experts vier dagen lang aanwezig zullen zijn. Onder de noemer We connect Europe komt u nog meer te weten over de internationale verbindingen van de Nederlandse logistiek dienstverlener. Een belangrijk segment van de Raben-diensten is contractlogistiek dat uitgebreide oplossingen biedt voor de opslag van goederen, een uitgebreid VAS pakket - Value Added Services - zoals copacking of comanufacturing, alsmede e-commerce oplossingen - dit deel van de bedrijfsstand zal worden gepresenteerd onder de slogan We innovate. Touchscreens op de stand bieden toegang tot de diensten van de Raben Group via de website. Bovendien kunnen bezoekers, bijgestaan door medewerkers van het bedrijf, het myRaben-platform voor klanten testen. Wat de logistieke operator onderscheidt is het team van People with Drive, dat efficiënt en flexibel reageert op alle behoeften van de klant, evenals moderne IT-tools voor een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke service en zorg voor het milieu die zich uit in een duurzame aanpak van zakendoen - deze zone zal We care heten.

"We zijn enthousiast om onze aannemers, partners en vertegenwoordigers van andere bedrijven op de beurs te ontmoeten. Er is veel veranderd sinds het vorige evenement. Ondanks de moeilijke situatie in Europa en wereldwijd heeft ons bedrijf een dynamische groei doorgemaakt, inclusief overnames, investeringen en uitbreiding van internationale verbindingen in Europa." - zegt Ewald Raben, CEO van Raben Group. - "Wat ons onderscheidt in de markt is onze groene aanpak en ons team, waardoor we logistiek met een menselijk gezicht en diensten op maat aanbieden. Wees welkom op onze stand om gezamenlijke plannen voor de toekomst te bespreken."


Het standconcept weerspiegelt de filosofie van Raben Group - het bedrijf met een Nederlandse oorsprong en meer dan 90 jaar geschiedenis, maar toch een bedrijf dat ontwikkelingsgericht is, logistiek 'met een menselijk gezicht' biedt en aandacht heeft voor duurzaamheid. Vandaar de minimalistische, rustige inrichting en de overheersende kleur wit met groene decoraties van natuurlijk mos. De met veel zorg en kennis van ergonomie ontworpen ruimte biedt de gelegenheid voor zakelijke bijeenkomsten en inhoudelijke discussies.

Raben Group neemt voor de zesde keer deel aan de Transport Logistic beurs. Inmiddels is het dit jaar 45 jaar geleden dat de eerste editie van het evenement plaatsvond. De bijeenkomsten voor de sectoren transport, logistiek, IT en supply chain management in München zijn altijd erg populair - bij de laatste editie, in 2019, steeg het aantal exposanten met 10 procent en namen de stands voor het eerst maar liefst 10 hallen in beslag.