Raben logo
Nieuws Amazon Preferred Carrier

Raben Group sluit zich aan bij

Amazon's Preferred Carrier Programma
2024.10.03
Raben Group, een van de grootste logistieke dienstverleners van Europa, heeft aangekondigd dat zij is benoemd tot Preferred Carrier van Amazon. Vanaf heden kunnen alle Amazon leveranciers Raben selecteren voor leveringen aan Amazon magazijnen in Duitsland, Italië, Polen of Tsjechië. Deze samenwerking wordt mogelijk gemaakt door de korte afstanden tussen Raben's transportterminals en Amazon's fulfillment centra, wat een hoge kwaliteit van dienstverlening en next-day leveringen voor alle leveranciers mogelijk maakt.

Amazon Preferred Carrier is het speciale programma van Amazon voor zijn leveranciers met logistieke voorkeursaanbieders. Het biedt de garantie om samen te werken met gekwalificeerde vervoerders en zorgt voor een efficiënte opschaling van Amazons inkomende toeleveringsketen. Preferred Carriers functioneren als gespecialiseerde centra voor Amazon's boeking- en leveringprocessen, doen leveringen buiten kantooruren en in het weekend en garanderen levering op de volgende dag voor alle leveranciers.

Door te kiezen voor een samenwerking met Raben als Preferred Carrier, bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteitsoperatie. Met een eigen netwerk in 15 Europese landen zorgt de Group voor betrouwbare en snelle transittijden met dagelijkse vaste slots in alle Amazon fulfilment kanalen. Voor de leverancier betekent dit minder administratieve taken (CARP-boeking) en volledige naleving van de leveringseisen, wat leidt tot minder afwijzingen en minder no shows. Dankzij ETA kunt u elke zending in realtime volgen, de status op elk moment controleren en alle processen perfect plannen. 

De korte afstand tussen de transportterminals van de Raben Group en de Amazon fulfilment centres zorgt voor een snelle, hoogfrequente en efficiënte goederenstroom. Transport via Raben betekent gegarandeerde loscapaciteit bij de faciliteiten van Amazon. Bovendien zorgt de Group ervoor dat nieuwe leveranciers gemakkelijk in het Raben-netwerk kunnen worden opgenomen via het speciale myRaben-platform.

Wilt u goederen leveren aan Amazon in Duitsland, Italië, Polen of Tsjechië? Overweeg om al deze redenen dan om samen te werken met Raben Group. Met haar gevestigde logistieke netwerk en toewijding aan het leveren van goederen aan Amazon in Duitsland, Italië, Polen of Tsjechië is Raben Group de ideale partner voor uw bedrijf.

Een vast tijdslot
in alle Amazon Fullfilment Centra