Raben logo
csm_ukraine_Grafik_6ce5ddaf8e.jpg

Oekraïne

2022.03.02

In verband met het aanhoudende militaire conflict in Oekraïne moeten we u helaas informeren over de tijdelijke opschorting van alle diensten die door Raben worden geleverd in het door de gevechten getroffen land. Bovendien wordt het vervoer van alle zendingen die Oekraïne binnenkomen/verlaten of die door dit land moeten worden vervoerd, tot nader order opgeschort.

Tegelijkertijd kunnen er vanwege de dynamische ontwikkeling van de situatie en de mogelijke plotselinge terugkeer van werknemers met de Oekraïense nationaliteit naar hun thuisland ook verstoringen optreden in de Europese toeleveringsketen. We doen er alles aan om de impact van de huidige situatie zo laag mogelijk te laten zijn.

In de huidige situatie is het onze hoogste prioriteit om de veiligheid van onze medewerkers en chauffeurs die met ons samenwerken te waarborgen. We zijn solidair met onze Oekraïense collega's en de hele Oekraïense natie. Terwijl we onze capaciteiten en middelen gebruiken, ondernemen we concrete hulpactiviteiten.

Wij houden u op de hoogte van eventuele wijzigingen met betrekking tot de dienstverlening in het oostelijk gebied en van eventuele moeilijkheden in andere regio's.