Raben logo
Kalisz_opening_2014_main_page_www_01.jpg

Nieuw warehouse Kalisz, Polen

2014.05.26
Raben Polska heeft een nieuw logistiek centrum gebouwd in Kalisz, Polen.
Op mei 23, 2014 vond de officiële opening van een nieuw logistiek centrum plaats in Kalisz, Raben Polen.In het magazijn en kantoor van de nieuwe locatie, werken in totaal meer dan 30 mensen en meer dan 60 chauffeurs.De hiervoor genoemde faciliteit is uitgerust met:
  • magazijn met een capaciteit van 2.919 m2
  • drie verdiepingen tellend kantoorgebouw van meer dan 663 m2,
  • bijna 12.690 m2 oppervlakte van trottoirs, parkeerplaatsen, voertuig manoeuvre gebied voor personenauto's en meer dan 22.055 m2 groenvoorzieningen.
"Wij zijn voortdurend onze diensten aan het verbeteren om nog beter aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We investeren in infrastructuur en IT-systemen, om ons aanbod te verbeteren en de veiligheid van de zendingen van onze klanten te waarborgen. Het bouwen van de vestiging in Kalisz is een antwoord op behoeften vanuit de markt. Dankzij deze faciliteit is het netwerk van onze vestigingen groter, hebben klanten gemakkelijker toegang tot hen en worden processen nog zuiniger"- aldus Ewald Raben, CEO Raben Group.Klanttevredenheid is een primaire doelstelling van de Raben Group. De nieuwe faciliteit bevestigt onze geloofwaardigheid in de lokale markt en voeren wij orders uit in een comfortabele omgeving met behoud van Europese kwaliteits -en veiligheidsnormen. Ongetwijfeld, is het voor ons ook een kans voor efficiëntere bedrijfsvoering en verdere ontwikkeling.Wij richten ons op het optimaal gebruik maken van onze locatie. We zijn dicht bij onze klanten en dus zijn we een ideale aanvulling op het aanbod van de Raben Group voor kopers uit onze regio. Raben Group investeert ook in ecologie, dus hebben we moderne technische oplossingen tewerkgesteld in ons nieuwe gebouw, dat in combinatie met de optimalisatie van de logistieke activiteiten, zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het verbruik van elektriciteit, gas en water. Bijvoorbeeld, het magazijn is uitgerust met energie-efficiënte verlichting in LED-technologie "- aldus Roman Pospieszyński, Branch Manager in Kalisz.Op de foto (van links naar rechts): Ewald Raben (CEO Raben Group), Janusz Pęcherz (Burgemeester Kalisz), Roman Pospieszyński (Branch Manager Raben Polska).