Raben logo
csm_Raben_Cup_33d791075a.jpg

De geest van rivaliteit de Raben Cup

2018.09.21
300 spelers, 28 teams uit 10 landen en de inspiratie uit het WK. Voeg toe aan deze trouwe supporters en de sfeer zo verhit als dit jaar in stadions in Rusland. Dit is een korte samenvatting van de Raben Cup 2018, het voetbaltoernooi voor medewerkers en chauffeurs van Raben Group.

Dit jaar is de editie van het Raben Cup-toernooi ten einde. Er waren veel voetbalemoties, en de eervolle overwinning is van het Poolse team uit Tarnów. Het toernooi en de picknick voor fans werd georganiseerd op 15 september in het MOSIR Stadion in Poznań.
 


"Emoties waren hoog en de strijd was fel van het begin tot het einde. Echter, na elke wedstrijd schudden de spelers elkaar de hand en samen ondersteunden ze andere teams. De geest van sportrivaliteit staat dicht bij ons dankzij de bedrijfscultuur op basis van ethiek en de bevordering van gezondheid en veiligheid van werknemers "- zei Jakub Krzewina, CSR-coördinator bij Raben Group en de speler van Tulip Tigers. - "Bij het maken van het toernooi werden we geïnspireerd door het WK van dit jaar in Rusland, de formule was bijna identiek."

In totaal namen 28 teams en ongeveer 300 medewerkers van Raben Group deel aan het toernooi. De teams waren verdeeld in acht groepen, waarin ze elkaar beconcurreerden in wedstrijden van 24 minuten (twee helften van elk 12 minuten). Felle games selecteerden de beste teams die overstapten naar de knock-outfase (achtste finales, kwartfinale, halve finales)."Elke dag werken we in 12 landen waar het bedrijf vestigingen heeft. Vandaag zagen veel collega's elkaar voor het eerst, hoewel ze vaak eerder aan de telefoon hadden gepraat. Natuurlijk was er wat competitie op het toernooi, net als elke dag op het werk; het is nodig om de gestelde doelen te ontwikkelen en te bereiken. Het past goed bij de cultuur die we in het bedrijf hebben. - zei Ewald Raben, CEO Raben Group net voor de uitreiking van de prijzen aan de winnaars van het toernooi.
 


Na een uitermate fel gevecht in de halve finale en de finale - allemaal werden ze afgehandeld door strafschoppen - waren de teams op het podium:

1e plaats: TARNÓW - Raben Logistics Polska, vestiging Tarnów

2e plaats: CRUSADERS F.C. Raben Logistic Polska, tak Pikutkowo

3e plaats: PRAAG & BOHEMIA - Raben Logistics Czech

De titelverdediger, het CROSSDOCK GĄDKI-team, stopte in de kwartfinale en verloor aan de zilveren medaillewinnaar van deze wedstrijden. Aan de andere kant werden, net als bij andere professionele kampioenschappen, prijzen uitgereikt aan de topscorer, de beste keeper, de beste speler in het toernooi en de beste fans.

TOP SCORER: Bartosz Śmigiel (Raben Logistics Polska, tak Pikutkowo) - 24 doelpunten

BESTE KEEPER: Piotr Strużyna (Raben Logistics Polska, filiaal Gliwice)

BESTE SPELER: Kamil Kużdżał (Raben Logistics Polska, filiaal Tarnów)

BESTE SUPPORT: FANS VAN HET STARUCHY TEAM (Raben Logistics Polska, filiaal Gliwice)"Meer dan 1.200 mensen namen deel aan het evenement, waaronder 300 spelers uit 10 verschillende landen. In het stadion waren er ook supporters en kinderen van onze medewerkers, die konden profiteren van vele attracties. We zijn blij dat we een dergelijke bijeenkomst in Poznań kunnen organiseren omdat het hoofdkantoor van de Raben Group zich in de buurt van de hoofdstad Wielkopolska in Robakowo bevindt. "- zei Anita Koralewska-Ratajczak, HR Director, Raben Group.Er was een geweldige sfeer in het MOSiR-stadion dat de rivaliteit ondersteunde. Er waren ook veel attracties voor fans en kinderen van medewerkers. De spelers van het toernooi van dit jaar plannen al tactieken voor de volgende editie.