Raben logo
csm_Air_freight_Raben_baeae2f9f9.jpg your-partner-in-logistics

Luchtvracht

Uw tevredenheid geeft ons vleugels

experienced_team_of_specialists_icon.svg

Ervaren team

comprehensive_door_to_door_service_icon.svg

Uitgebreide door- to-door service

an_extensive_branch_network_icon.svg

Langdurige partnersamenwerkingen over de gehele wereld

experienced_team_and_experts_in_the_field_of_customs_formalities__CUSTOM_CLEARANCE__icon.svg

Deskundigen met ervaring in douaneafhandeling

  • experienced_team_of_specialists_icon.svg

    Ervaren team

Item 1 of 4

Heel de wereld in uw handen Lees meer over onze luchtvrachtdiensten.

 Luchtvervoer is de snelste manier om goederen te vervoeren. Dankzij de inzet van onze medewerkers, onze eigen structuur en een netwerk van betrouwbare partners, kunnen we alles naar elke uithoek van de wereld verzenden. De bestellingen voor luchtvervoer worden naar tevredenheid van onze klanten en tegen concurrerende prijzen uitgevoerd. Een bijzonder kenmerk van onze service is de focus op het optimaliseren van de supply chain vanuit het kosten-tot-tijd perspectief.

Een hele reks voordelen:

  • Uitgebreide door- to-door service
  • Verschillende mogelijkheden:  express of standaard
  • Temperatuur gecontroleerde transporten
  • Transport van gevaarlijke stoffen
  • Transport van ongebruikelijke afmetingen
  • Douaneafhandeling, fiscale informatie en andere douanegerelateerde procedures

Luchttransport wordt gebruikt voor het verzenden van reserveonderdelen, machines en uitrusting, farmaceutica, cosmetica, verse en verwerkte goederen, kleding, consumentenelektronica, gevaarlijke goederen (DGR), producten voor gebruik op beurzen en tentoonstellingen. De goederen worden aangeboden voor vrachtverzekering.

Een onderdeel van ons bedrijf is het verschepen van onderdelen voor passagiers- en vrachtschepen die in verschillende delen van de wereld worden gerepareerd. Dergelijke verzendingen moeten binnen een bepaald tijdsbestek plaatsvinden - anders zal het gerepareerde schip de haven verlaten. Onze planningsactiviteiten beginnen in het productiestadium: we adviseren welk verpakkingstype en -formaat moet worden gebruikt, we boeken vluchten bij luchtvaartmaatschappijen, we melden export bij de douane, we volgen de status van onze zendingen op de voet. Soms worden de goederen die bij de fabrikant zijn opgehaald en bestemd voor verzending, opgeslagen in een van onze logistieke centra of in douane-entrepots. Levering van de goederen aan de luchthaven gebeurt vaak met gespecialiseerde voertuigen.

Temperatuur gecontroleerd transport

Wij vervoeren zendingen onder gecontroleerde temperatuur: voor bevroren goederen, in 2-8 ° C en in een bereik van 15-25 ° C. We gebruiken thermische isolatiefolie (NBN B62-201, 0,029 W / mK). Dit soort transport volgt de principes van een koelketen en wordt voornamelijk gebruikt voor farmacologische goederen. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over deze oplossing!