Raben logo
csm_Raben_transport_new_branding_68669bdf85.jpg your-partner-in-logistics

Internationaal transport

Regular traffic, including individual parcels and shipments

Standaard zendingen, vanaf een doos tot volle pallets

strong road networks for bulk goods

Betrouwbaar groupage netwerk

 An extensive branch network

Betrouwbaar partner netwerk

Direct daily transport connections

Dagelijkse connecties

 • Regular traffic, including individual parcels and shipments

  Standaard zendingen, vanaf een doos tot volle pallets

Item 1 of 4
csm_Raben_long_truck_road_network_old_branding-min_46e76bc837.jpg

Internationaal transport

Bent u op zoek naar een transportbedrijf dat internationaal transport binnen en buiten Europa verzorgt? Raben Netherlands is een grote speler binnen de transportwereld. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei verschillende logistieke dienstverleningen, voor bedrijven in talloze sectoren. Voor iedere logistieke oplossing bent u bij ons op de juiste plek beland.

Als internationale transportfirm geniet u bij ons van vele voordelen:

 • Wij beschikken over moderne opslag faciliteiten.
 • Raben Netherlands heeft de beschikking over een gespecialiseerd transport netwerk en warehouse oplossingen.
 • Speciale levertijdstippen.
 • Een team van experts voor al uw goederen.
 • We maken gebruik van de nieuwste generatie IT systemen.
 • Kwaliteit ondersteund door ISO 22000-certificaat.

Raben Netherlands heeft altijd de perfecte logistieke oplossing voor uw wensen in huis!

Internationaal transport op een duurzame manier

Bij Raben Netherlands snappen we dat de logistieke en transportwereld een impact heeft op klimaatverandering. Daarom zijn we actief bezig met het milieuvriendelijker maken van onze services. Daarbij kijken we naar het ontwikkelen van het complete ketenaanbod. Een voorbeeld: wij sturen onze trailers enkel de weg op wanneer deze volledig geladen zijn. Ook zetten we consolidatiepunten op. Een ander voorbeeld: we maken enkel gebruik van milieuvriendelijke vrachtwagens (minimaal EURO5, LPG en intermodaal).

Natuurlijk doen we nog veel meer dan dat. Zo voeren we periodiek CO2 metingen uit en hebben we een ontwikkeling in gang gezet waarbij oudere vrachtwagens systematisch vervangen worden voor nieuwe varianten. Deze nieuwe varianten zorgen voor minder uitstoot en voldoen aan gestelde emissie-eisen. Ook blijven we zoeken naar pro-ecologische oplossingen die we op het gebruik van natuurlijke hulpbronnen in onze magazijnen kunnen toepassen. Tot slot organiseren we events waarbij nieuwe bomen geplant worden. Daarmee helpen we onze planeet blijven ademen. Benieuwd naar deze inspanningen? Kijk dan op www.csr.raben-group.com voor meer informatie.

csm_ETA_picture_12a12d4c19.jpg

Uitgebreide internationaal transport dienstverlening

Als internationaal transportbedrijf biedt Raben een uitgebreid aanbod aan logistieke diensten aan. Deze diensten zijn geschikt voor verschillende bedrijven in verschillende sectoren. Als groot internationaal transportbedrijf kunt u bij ons terecht voor alle moderne logistieke oplossingen tegen scherpe tarieven. Ons uitgangspunt is daarbij om u compleet te ontzorgen. Wij bieden onder andere de volgende services aan:

 • Warehousing. Ten behoeve van distributie slaan we uw goederen tijdelijk op
 • Wegtransport
 • Logistiek van verse producten. We transporteren verse producten onder de juiste omstandigheden
 • FTL (Volle Truck Ladingen) transport. Een volgeladen truck rijdt rechtstreeks van aflaadlocatie naar afleverlocatie
 • LTL (Less Than Truckload) transport. De zending wordt verstuurd in een container of truck die niet volgeladen is

Warehousing

Warehousing is het opslaan van goederen, zodat deze later verkocht kunnen worden, of naar een andere locatie kunnen worden vervoerd. Een warehouse is dus iets anders als een distributiecenter. Waar een distributiecenter bedoeld is om goederen die verkocht zijn naar klanten of bedrijven te verzenden, is een warehouse enkel gericht op de opslag van goederen. Raben Netherlands heeft de beschikking over maar liefst 9.500 m2 aan warehouse capaciteit. Deze capaciteit gebruiken we om goederen van fabrikanten, importeurs, exporteurs, groothandels en andere logistieke bedrijven op te slaan. Dit kunnen we zowel voor kortere periodes als een langere termijn doen.

Wegtransport

Wegtransport is vaak een essentiële link binnen een logistieke keten. Voor veel bedrijven is wegtransport cruciaal om te kunnen blijven draaien. Want zonder wegtransport hebben winkels geen voorraad, kunnen mensen niet hun eten en drinken kopen in supermarkten, en houden webshops op te bestaan. Raben Netherlands verzorgt niet alleen nationaal wegtransport, maar ook internationaal transport. Wij maken zowel groupage als het versturen van complete vrachtwagenladingen mogelijk.

csm_Raben_road_transport_truck_LHV-min_c6074fb00b.jpg

Internationaal transport van verse goederen

Voor het vervoer van verse producten is het belangrijk dat dit goed gedaan wordt, zodat deze onder de juiste omstandigheden en volgens schema geleverd kunnen worden. Dit kan daarom het beste aan professionals overgelaten worden. Als groot internationaal transportbedrijf heeft Raben zeer veel ervaring met het transport van verse goederen. Door dit aan ons over te laten bent u ervan verzekerd dat uw goederen vers in de schappen zullen liggen.

Internationaal FTL transport

In sommige omstandigheden is het voordelig om zendingen van diverse partijen te combineren. Daarbij kan alles in een enkele vrachtwagen geplaatst worden, waarbij deze vrachtwagen naar meerdere ontvangers rijdt. FTL transport, ofwel Full Truck Load (volle truck ladingen) is het transport waarbij goederen maar naar één locatie toe gaan. Hoewel hiervoor de complete container gehuurd moet worden, is deze vorm van transport wel sneller.

Intermodaal transport

Intermodaal transport is transport over lange afstanden. Deze vorm van transport wordt dus veel toegepast voor internationaal transport. Hierbij worden diverse vormen van transport ingezet, zoals wegtransport, treintransport, zeevracht en luchtvracht. Door deze vormen te combineren kan, ondanks de lange afstand, de vracht toch tijdig geleverd worden. Raben Netherlands verzorgt internationaal intermodaal transport voor allerlei verschillende branches. De douaneformaliteiten worden daarbij door ons afgehandeld, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Internationaal zee- en lucht transport

Dankzij ons uitgebreide en goed ontwikkelde internationaal transport netwerk, dat verspreid over de hele wereld is, is iedere uithoek van de wereld voor ons binnen handbereik. Dankzij deze mogelijkheden kunnen we uw vracht ook via internationaal zee- en lucht transport vervoeren. Wij bieden zowel Standaard als Express leveringen aan.

Internationaal transport bedrijf gezocht? Neem nu contact op

Bent u op zoek naar een internationaal transportbedrijf in Nederland? Raben Netherlands vertelt u graag meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn. Neem direct contact op voor meer informatie, onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te kunnen beantwoorden. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een overzicht van onze kosten. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)88 772 0000, per e-mail en via het contactformulier op onze website.