Ideas 4 Seasons

Print | Download als PDF

De eigenaar van Ideas 4 Seasons, Rudolf Vergeer, werkt thuis. Maar dat zou je niet zeggen op basis van de omvang van het bedrijf ... Zijn bedrijf is een groothandel voor de bloemist groothandelsmarkt. Het levert bijna alles wat bloemisten nodig hebben, behalve de bloemen zelf. Met bijna 70 containers uit China vorig jaar en 200 zendingen naar klanten elke maand, zal zijn bedrijf waarschijnlijk 10-20% per jaar groeien.

De ondernemer creëerde een succesvol, lean model voor zijn bedrijf. Hij realiseerde zich dat het efficiënt werkt en het elimineren van overhead was de enige manier om te overleven op de concurrerende markt. Zijn idee is: "Hoe meer je uitbesteedt, hoe meer tijd je hebt voor de klanten en de verkoop. Als er regelmatig iets gebeurt, moet iemand het doen".

Rudolf Vergeer beheert nog steeds zijn bedrijf zonder vast personeel. Om het bedrijf zo efficiënt mogelijk te maken, besteedt hij bijna alles uit logistiek, inkoop, verkoop, marketing, IT en zelfs back office activiteiten. Zijn oplossing voor backoffice is 'virtuele' assistent, een freelancer, die zijn administratie op afstand beheert. De oplossing voor efficiënte logistiek en distributie is Raben Netherlands Oss.

"Raben Netherlands heeft me overtuigd met zijn omvang en de individuele aanpak. Als ondernemer zocht ik een logistieke partner, die groot genoeg is om de volumes te kunnen handelen, maar klein genoeg is om te ontzorgen. Tijdens het werken met het team van contract logistiek van Raben, heb ik elke dag het gevoel dat ze mijn zaken verzorgen en uitsluitend voor mij werken, hoewel ik weet dat ze tegelijkertijd voor andere klanten werken. In mijn dynamisch groeiende bedrijf is flexibiliteit essentieel en een betrouwbare supply chain vormt de basis voor verdere groei."- zei Rudolf Vergeer, eigenaar van Ideas 4 Seasons.

Raben Netherlands regelt de inbound leveringen, het beheer van de voorraad, het picken en voorbereiden van de orders, evenals de value added services en de uitgaande distributie naar bijna alle Europese landen. Met een voorraad in Raben's depot in Oss, waar contract logistiek en cross-dock activiteiten onder één dak zijn, elimineert men de afhalingstijd en de extra beheerkosten.

Besteed uw logistiek en distributie uit naar de specialist – Raben Netherlands Oss en u heeft meer tijd voor uw klanten en jezelf. Raben zal u graag helpen!

Klanten

Nieuwe bedrijfsfolder!

Sectoren
Experts