Allocacoc

Print | Download als PDF

Allocacoc is in 2010 opgericht door twee industriële ontwerpers van de TU Delft. Een industrieel ontwerpbedrijf, dat staat voor een andere standaard.

Een dergelijke norm is niet beperkt tot de grenzen van een land, dus al vanaf het begin hadden ze een sterke internationale focus. Hun iconisch product - de PowerCubes, is tot nu toe in 82 landen wereldwijd verkocht.

De visie van de onderneming is om ten minste één van hun producten in elk huishouden wereldwijd te krijgen, van het rijkste huishouden in New York tot de meest afgelegen plek in Malawi.

Na het succes van PowerCube heeft Allocacoc besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan, door verder te duiken in de consumentenelektronica en heeft het de AudioCube, PowerUSB HUB en PowerUSB Portable gelanceerd.

De grote uitdaging voor dit innovatieve bedrijf, gericht op industrieel ontwerp, was het opzetten van een efficiënte en flexibele supply chain.

"We waren op zoek naar een betrouwbare, logistieke partner die de inkomende leveringen van onze fabriek en de uitgaande zendingen efficiënt en met meer flexibiliteit kon beheren. Het doel was tevens om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar onze innovatieve producten, terwijl de transparantie van de kosten wordt gewaarborgd ", aldus Michaela Petrovova, logistiek manager van Allocacoc.

"Raben Netherlands heeft ons overtuigd met zijn individuele aanpak. Het is een Europees bedrijf, groot globaal en relatief klein lokaal. Ze hebben ons in staat gesteld om de normen van grote logistieke bedrijven aan te bieden en transport tarieven voor bijna alle Europese landen."- zegt Michaela.

Raben is verantwoordelijk voor de inkomende leveringen, het beheer van de voorraad, het voorbereiding van de orders, evenals het leveren van value added services en de uitgaande distributie aan bijna alle Europese landen. Met een voorraad in het warehouse van Raben in Oss, waar contract logistiek en cross-dock activiteiten onder één dak plaatsvinden, elimineert men de afhalingstijd en extra handling kosten.

De bedrijfsculturen van Allocacoc en Raben passen als een stekker in een stopcontact. Als u ook uw logistieke mogelijkheden wilt uitbreiden, krijgt u een individuele aanpak van uw dagelijkse activiteiten en meer flexibiliteit, bel Raben Netherlands Oss - uw partner in logistiek.

Klanten

Nieuwe bedrijfsfolder!

Sectoren
Experts