Sibiu (Nagyszeben) – om klanten sneller te bedienen

Print | Download als PDF

Levering van de goederen gaat sneller als we samenwerken met een leverancier die meer dan één depot in het betreffende land heeft, zodat de producten via een betrouwbare en flexibele route van een punt naar een ander kunnen worden geleverd. Met inachtneming van dit inzicht, heeft Raben in Roemenië zijn 4e depot in Sibiu (Nagyszeben) op 18 oktober 2017 geopend en nu kan Raben Logistics Roemenië zijn klanten in Roemenië 5.400 m2 x-dock capaciteit aanbieden met bijna 40 geschoolde werknemers.

"We hebben Sibiu (Nagyszeben) gekozen na Boekarest, Arad en Cluj-Napoca (Kolozsvár), omdat deze door de centrale positie, bijdraagt aan de effectieve infrastructuur tussen onze sites. De site ligt dicht bij een luchthaven in het industriepark, dat onze vrachtwagens ook als overnachting op onze reguliere routes gebruiken. Wij willen een binnenlandse bezorgdienst van 24 uur aan onze klanten garanderen, zodat onze aanwezigheid in Sibiu (Nagyszeben) van cruciaal belang is. "- verklaarde Valentin Storoj, directeur van Raben Logistics Romania.

Het nieuwe depot zal klanten binnenlandse en internationale vervoersdiensten aanbieden op 1.100 m2 met 4 laad-docks en zeven medewerkers.

Raben Logistics Romania is sinds 2016 actief in Roemenië. Het bedrijf is een competente partner in vrachtconsolidatie, deel en volledig vrachtvervoer zowel internationaal als binnenlands. Het bedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen aan zijn klanten in Roemenië, ongeacht de omvang van de bedrijfstak en de sector van het bedrijf.

"We streven ernaar een sterk binnenlands vervoersnetwerk op te bouwen en tegemoet te komen aan de behoeften van een groeiend aantal klanten. Naast onze sterke banden met Hongarije, zijn wij ook van plan onze kansen uit te breiden naar Italië, Polen, Tsjechië en Duitsland. "- verklaarde Valentin Storoj.

31.10.2017

Nieuwe editie is beschikbaar!

Nieuwsbrief