Raben netwerk in Duitsland

Print | Download als PDF

Het begin van 2018 voor Raben Group werd gekenmerkt door de lancering van een eigen transportnetwerk in Duitsland. Sinds de toetreding tot de markt in 2005 heeft Raben zich op deze markt verder ontwikkeld. Het bedrijf is nu klaar om landelijke transporten te bieden met behulp van zijn eigen structuur. Het onafhankelijke netwerk van Raben Duitsland is nu gebaseerd op 32 eigen vestigingen en 46 netwerklocaties in totaal.

"Duitsland is een van de grootste markten in Europa, met 80 miljoen consumenten." - zegt Ewald Raben, CEO van Raben Group - "Tegen het einde van 2018 zal Duitsland de belangrijkste interne markt voor ons zijn. Sinds het begin van dit jaar hebben we al een eigen onafhankelijk netwerk in het land. "

In minder dan 15 jaar na het verschijnen op Duitse wegen, werken ongeveer 3.000 werknemers voor het nationale bedrijf in de Bondsrepubliek Duitsland om aan de behoeften van de klanten te voldoen.

Daniel Rösch, Managing Director van Raben Germany: "Met ons eigen netwerk kunnen we onze klanten een hogere kwaliteit van de dienstverlening bieden, de platte structuur, de grote flexibiliteit en het snelle besluitvormingsproces garanderen een efficiënte operatie tegen redelijke kosten"

In de afgelopen twee jaar heeft Raben Germany zich gepositioneerd door autonome groei en gerichte acquisities om de uitdagingen van de onafhankelijkheid van vrachtexpedities in de algemene cargo-industrie het hoofd te bieden. Sinds het begin van 2016/17 zijn onder meer de transport- en logistieke bedrijven Exice GmbH en RLZ Baden GmbH, de logistieke groep SCHMALZ + SCHÖN, de expediteur Busse Logistik en de voormalige Rhenus-site in Fellbach toegevoegd voor het Raben-netwerk. Deze en andere overgenomen bedrijven werden geïntegreerd in de Duitse bedrijfseenheid Raben Group.

Raben Trans-European Germany heeft nu 32 vestigingen in heel Duitsland. 3.000 bekwame medewerkers, ongeveer 2.000 vrachtwagens, evenals geavanceerde technologieën maken het mogelijk de goederen soepel en veilig te verzenden. Het dienstenaanbod omvat uitgebreide logistieke oplossingen en wegtransport (nationale en internationale distributie, FTL [Full Truck Load] en LTL [Less Than Truckload]) en zee- en luchtvrachttransporten. Alle vestigingen werken volgens het kwaliteitsmanagementsysteem op basis van ISO 9001, ISO 50001, ISO 14001, HACCP en AEO-F certificering.

28.03.2018
Nieuwsbrief