Raben heeft een nieuwe partner in Turkije

Print | Download als PDF

Afgelopen zomer heeft Raben Group een samenwerking opgezet met strategisch partner, Borusan Lojistik. Deze alliantie heeft de portefeuille van de Raben-diensten uitgebreid met regelmatige groupage verbindingen tussen de Europese Unie en Turkije. De Turkse partner is een leider met meer dan 44 jaar ervaring in de Turkse logistieke sector.

Borusan heeft meer dan 7.000 medewerkers in 11 landen op drie continenten. Het richt zich op vier strategische diensten: binnenlandse logistieke diensten, havenbeheer, internationale vervoersdiensten en logistieke diensten in het buitenland.

Het is een ideale partner voor Raben Group, met uitgebreide ervaring, uitgebreide kennis en noodzakelijke doorstuur infrastructuur in heel Europa.

"Borusan Lojistik is een van de leiders op de Turkse markt. Ruime ervaring in logistiek, distributie en douane diensten, biedt tal van mogelijkheden. "- verklaart Bartłomiej Łapiński, directeur van Raben East, terwijl Berend Jan Schuring, directeur Raben Netherlands toevoegt:" Deze ervaring, gecombineerd met de Europese distributieoplossingen van Raben Group, biedt onze klanten een uitgebreid en betrouwbaar internationaal product. "

Raben Group biedt groupage diensten tussen Turkije en de Europese Unie. Regelmatige groupage lijnen verbinden Turkije met Polen, Duitsland en Nederland. Dankzij de nieuwe partner kan de Raben Group ook douanediensten, logistiek en binnenlandse distributie in Turkije leveren. Raben Group biedt dergelijke diensten aan klanten uit verschillende sectoren.

Samenwerking met Borusan Lojistik heeft het vervoer van de Raben Group naar en van Turkije geoptimaliseerd dankzij reguliere verbindingen en voorspelbare levertijden. Borusan heeft een breed netwerk van binnenlandse en internationale terminals die de kosten van interne lijnen in Turkije optimaliseert. Dankzij het nieuwe partnerschap kan Raben zijn klanten op het hoogste Europese niveau uitgebreide transportdiensten in Turkije bieden.

Voor de Turkse partner is het nieuwe contract met Raben Group een kans om de diensten van het wegvervoer in Europa te ontwikkelen.

13.10.2017
Nieuwsbrief