Raben Group betreedt Roemenie

Print | Download als PDF

Roemenië heeft de 49e plaats in de wereld in termen van BBP. Het is de Europese toegangspoort tot de Balkan, Turkije, Azië en Noord-Afrika.

In juni 2016 heeft de Raben Group, logistiek dienstverlener met meer dan 85 jaar ervaring, twee vestigingen geopend in Roemenië – in Boekarest en in Arad. Boekarest is de hoofdstad en Arad is de hoofdingang voor internationaal verkeer voor zendingen vanuit West-Europa. De beslissing om uit te breiden op die markt werd bepaald door de missie van het bedrijf, welke het creëren van concurrentievoordeel voor onze klanten is.

"Handel uitwisseling met Roemenië is elk jaar aan het verbeteren. We zien dat veel van onze klanten, ook uit Duitsland, Hongarije en Polen investeren in Roemenië. Daarom willen wij op die markt aanwezig zijn, zodat we onze klanten, hun bedrijven en ontwikkeling kunnen ondersteunen. Ook willen we onze wereldwijde know-how en onze ervaring, welke meer dan 85 jaar is,  delen met de lokale producenten om hun positie op te bouwen op de lokale en op de Europese markt. Wij geloven dat onze ontwikkelde netwerk van meer dan 130 vestigingen in 10 Europese landen en de betrouwbare en geteste IT oplossingen hier zeer nuttig bij zullen zijn. " - zegt Valentin Storoj, Managing Director Raben Logistics Romania.

Raben Logistics Romania zal de volgende dienstverlening aanbieden:

  •   Binnenlands en Internationaal wegvervoer;
  •   Warehousing
29.06.2016

Nieuwe editie is beschikbaar!

Nieuwsbrief