Ewald Raben ‘Entrepreneur of the Year’ in Duitsland

Print | Download als PDF

Ewald Raben, CEO van de Raben Group, ontving op 23 maart jl. de LEO Award 2018 in de categorie ‘Entrepreneur of the Year’ van de Deutsche Verkehrs-Zeitung. Ewald Raben ontving de eer op een feestgala in het Curiohaus in Hamburg.

Deutsche Verkehrs-Zeitung presenteert de LEO Awards sinds 2007 eenmaal per jaar aan uitmuntende personen in de logistieke sector. De jury rond DVZ-hoofdredacteur Harald Ehren eert managers, bedrijfseigenaars en toekomstgerichte visionairs in verschillende categorieën, waaronder de 'Entrepreneur of the Year’.

"Ik ben heel blij dat ik deze prijs heb ontvangen. Raben Group is een familiebedrijf en onze kernwaarde is ondernemerschap vermengd met moed, doorzettingsvermogen en de juiste combinatie van ervaring en het besef van nieuwe doelstellingen en inzichten. Als logistiek dienstverlener willen we de economische doelstellingen van onze klanten ondersteunen met behulp van op maat gemaakte oplossingen en al onze inspanningen worden altijd bepaald door het uiteindelijke doel: het leveren van de hoogste kwaliteitsservice. Ons eigen Duitse distributienetwerk was een logisch gevolg. Het geeft ons meer flexibiliteit en helpt ons om ten volle te profiteren van onze capaciteiten ten behoeve van onze klanten, "- zegt Ewald Raben.

LEO staat voor Logistics, Excellence en Optimization. De prijzen worden toegekend in de volgende drie categorieën: ondernemers, innovaties en levenslange realisaties in de logistiek. De LEO Awards zijn bedoeld om mensen te eren die naam hebben gemaakt door heel speciale diensten, ongewone sociale betrokkenheid of baanbrekende ideeën. De vorige prijswinnaars waren onder meer Klaus-Michael Kühne, Bernhard Simon, Heinz en Dr. Hugo Fiege, Erich Staake, Susanne Meier, Josef Hattig, Gudrun Winner-Athens en Klemens Rethmann.

27.03.2018
Nieuwsbrief